Antena Căutare

Trebuie să fii atent! Ce se întâmplă dacă tastezi BFF pe Facebook: "Utilizatorii sunt rugați să schimbe parola de urgență”

Curios ce se întâmplă dacă tastezi BFF pe Facebook? Îți spunem sigur: nu trebuie să-ți schimbI parola.

O știre, care s-a viralizat și în Occident, și la noi, determină mii de useri să-și schimbe parola contului Facebook de teamă că datele lor personale sunt în pericol.

Mark Zuckerberg ar fi inventat formula BFF pentru a ajuta userii să-și verifice conturile. Userii sunt încurajați să testeze BFF la comentarii. Dacă acronimul devine verde, contul ar fi sigur. Dacă nu, utilizatorii sunt rugați să schimbe parola de urgență, pentru că „ar putea fi atacați de hackeri”.

O astfel de postare a fost distribuită în SUA de peste 76.000 de ori și a avut în jur de 90.000 de comentarii, scrie Buzzfeed. Iar fenomenul a prins amploare și în România.

Instagram-live din spaţiul cosmic! Will Smith a stat de vorbă live de pe Pământ cu astronautul care se află la bordul St... De la Pucioasa, la Hollywood! Sylvester Stallone poartă ceasul unui artist român: "Sper să mai fie şi alte vedete&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x