Antena Căutare

Tu ce faci în pauza de muncă? S-au inventat capsule similare celor din navele spațiale, în care angajații obosiți își pot face siesta

În China, angajații cu gulere albe care se confruntă cu problema odihnei insuficiente și au nevoie de un loc pentru a trage un pui de somn ar putea beneficia de o soluție ieftină și prietenoasă cu dispozitivele mobile: hotelurile-capsulă, informează marți Reuters.

În China, angajații cu gulere albe care se confruntă cu problema odihnei insuficiente și au nevoie de un loc pentru a trage un pui de somn ar putea beneficia de o soluție ieftină și prietenoasă cu dispozitivele mobile: hotelurile-capsulă, informează Reuters.

Printr-o simplă scanare cu telefonul mobil, clienții își pot face siesta în mijlocul agitației de peste zi într-o capsulă albă și lucioasă — proiectată să arate ca o capsulă spațială — contra sumei de doar 10 yuani (1,50 dolari) pentru o jumătate de oră. Pentru clienții fideli, prețul scade la 6 yuani.

Inițiativa ''vine în întâmpinarea unei cereri mari, mulți angajați confruntându-se cu problema găsirii unui loc curat și intim pentru a ațipi'', a declarat Han Yue, manager de operațiuni la Xiangshui Space, un start-up cu sediul în Beijing.

Compania a lansat acest serviciu în capitala Chinei în luna mai și s-a extins până acum în Shanghai și Chengdu.

Potrivit lui Han, capsulele pe care compania le pune la dispoziția clienților se deosebesc de hotelurile-capsulă din Japonia deoarece vizează un alt tip de consumatori — persoanele care doresc o scurtă siestă, nu să se cazeze pentru o noapte.

FOTO! Ai bani, supravieţuieşti. Aşa arată BUNCĂRELE construite de bogaţii lumii de teama unor atacuri nucleare sau dezas... Trag banii la ei ca magnetul! Acestea sunt zodiile care dau peste noroc în luna iulie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x