Antena Căutare

UIMITOR! Un tehnician dentar de peste Prut creează opere de artă din materialul folosit pentru lucrările stomatologice

Un tehnician dentar de peste Prut, Oleg Fulga, creează adevărate opere de artă din materialul folosit pentru lucrările stomatologice, lucrările lui fiind demne de o expoziție.

Un tehnician dentar de peste Prut, Oleg Fulga, creează adevărate opere de artă din materialul folosit pentru lucrările stomatologice, lucrările lui fiind demne de o expoziție.

El ajunge să le conceapă într-un mod neobișnuit - cu ochii închişi.

„Este o piesă pe care am visat-o, seara am închis ochii, mi-a apărut în față”, a spus el despre una dintre lucrările lui.

Oleg Fulga are 42 de ani şi este din Republica Moldova. S-a mutat în urmă cu ani buni în România, iar în prezent este tehnician dentar în Galaţi.

El și-a descoperit acest talent inedit în urmă cu șase ani. De atunci, Oleg Fulga a lucrat peste 70 de piese, iar materia primă este una scumpă. Dacă ar fi să le vândă, preţul lucrărilor ar porni de la 400 de lei şi ar ajunge până la 3.000 de lei.

„Am avut un colecționar din țară care mi-a propus și 2.000 de euro pe o piesă, pe unele din ele, bineînțeles că nu le-am vândut”, a spus tehnicianul dentar.

Acum lucrările lui au ajuns să fie expuse în Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Prahova. Curioșii pot admira exponatele până la jumătatea acestei luni.

VIDEO VIRAL. O felină cu chip uman face furori pe internet. Imaginile care au şocat o lume întreagă!... Nu e nicio glumă. El este omul care are O FAMILIE de 347 de membri! Cum a fost posibil așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x