Antena Căutare

Un american a fost prins conducand beat cu o zebra si un papagal in masina

Un barbat din Statele Unite a fost arestat pentru ca a condus in stare de ebrietate un autoturism in care se aflau o zebra si un papagal, informeaza Huffington Post.

Jerald Reiter a fost oprit de politie in momentul in care incerca sa iasa din parcarea barului pe care il frecventeaza regulat. In parcarea localului mai multe persoane au observat ca pe scaunul din dreapta al masinii se afla o zebra, iar pe bordul autoturismului statea un papagal macaw.

Barbatul de 56 de ani le-a spus politistilor ca acelea sunt animalele lui de companie carora le place sa mearga cu masina. Le ia cu el de fiecare data cand merge la bar si, uneori, le este permis accesul in local.

Politistii l-au testat pentru stabilirea alcoolemiei si l-au arestat pentru ca aceasta era cu mult peste limita legala. Jerald Reiter a ripostat in momentul in care a fost arestat si le-a spus oamenilor legii ca urma sa lase pe altcineva sa conduca masina.

Foto: Facebook

VIDEO! Horoscop 25 mai: Vezi ce iti rezerva astrele!... Colectia de arta a lui Gunter Sachs, vanduta cu 55,2 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x