Antena Căutare

Un american scapat dintr-un incendiu s-a intors printre flacari sa-si salveze berea

Intamplare demna de o reclama la bere, in Statele Unite. Un barbat care a reusit sa scape din casa care luase foc s-a intors printre flacari sa salveze cateva sticle de bere, relateaza Huffington Post.

Walter Serpit se uita la televizor, in momentul in care in casa lui a pornit un incendiu. Locuinta s-a umplut de fum, dar protagonistul intamplarii, alaturi de alti sapte membri ai familiei, a reusit sa iasa afara, in siguranta.

Odata scapat de flacari, barbatul si-a adus aminte ca trebuia sa salveze neaparat ceva din casa. Nu se gandea la fotografii de familie sau animale de companie, ci la berea pe care nu apucase sa o bea.

„Le-am spus sa-i scoata pe copii afara si eu, alcoolic fiind, am incercat sa-mi salvez berea. M-am intors in casa ca un prostanac, usa a cazut pe mine si era sa mor”, a povestit barbatul.

Din fericire, a reusit sa scape si a doua oara din infern, dar, de aceasta data, a iesit din casa cu cateva beri in mana.

Foto: WTVM/Huffington Post

GALERIE FOTO! Cele mai ciudate paturi... Hainele cu imprimeuri religioase provoaca dispute intre preoti si creatorii de moda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x