Antena Căutare

E oficial! Un ASTEROID cu o formă bizară va trece foarte aproape de Pământ în scurt timp! Ce impact are asupra noastră

Oamenii de știință de la NASA anunță că un asteroid cu o formă bizară va trece pe lângă Pământ, pe 11 noiembrie, anunță NBC News. 

Oamenii de știință de la NASA anunță că un asteroid cu o formă bizară va trece pe lângă Pământ, pe 11 noiembrie, anunță NBC News.

Conform acestora, asteroidul care seamănă cu un craniu a mai trecut pe lângă Terra în toamna anului 2015, în aceeași perioadă, fapt pentru care oamenii de știință l-au botezat ”Marele Dovleac”.

Descoperit pe 10 octombrie 2015 de către telescopul Pan-STARRS-1 al Universității din Hawaii, care este situat pe vârful unui vulcan inactiv de pe insula Maui, acum asteroidul denumit oficial TB145 va trece din nou pe lângă Pământ.

E oficial! Un ASTEROID cu o formă bizară va trece foarte aproape de Pământ în scurt timp! Ce impact are asupra noastră

Cu diametrul de aproximativ 600 de metri, asteroidul în formă de craniu va fi imposibil de observat cu ochiul liber. De aceea, persoanele care vor să surprindă imagini cu acest asteroid, denumit de unele voci ”cometa morții” vor avea nevoie de echipament special.

Cercetătorul și astrofizicianul Pablo Santos-Sanz că asteroidul va trece pe lângă noi la mare distanță, dar este o experiență uimitoare pentru oamenii de știință.

„Deși această trecere pe lângă Pământ nu va fi atât de favorabilă observării sale, vom putea obține noi date care să ne ajute să îmbunătățim cunoștințele despre acest corp și despre altele similare care se apropie de planeta noastră”, a afirmat Santos-Sanz, în cadrul unui interviu.

Experimentul ce a demonstrat cât de uşor putem fi MANIPULAŢI. Cum învăţăm să facem diferenţa între adevăr şi minciună în... Uluitor! Și-a găsit tatăl oale și ulcele, sub casa în care a copilărit, la 57 de ani după dispariția lui...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x