Antena Căutare

I-a sfâșiat sufletul! Un băiețel de opt ani, operat de trei ori la inimă, și-a condus mama la Altar: ”Ești atât de frumoasă!”

Un băiețel în vârstă de doar opt ani de zile, care a fost diagnosticat cu o boală gravă, a transformat cea mai fericită zi din viața mamei lui într-una memorabilă, pe care n-o va uita niciodată, întrucât a condus-o în fața altarului.


Un băiețel în vârstă de doar opt ani de zile, care a fost diagnosticat cu o boală gravă, a transformat cea mai fericită zi din viața mamei lui într-una memorabilă, pe care n-o va uita niciodată, întrucât a condus-o în fața altarului.

Jack Connolly, în vârstă de opt ani de zile, a fost diagnosticat cu un malformație la inimă în timp ce era încă în pântece. Prima operație a suferit-o când avea doar cinci zile. A fost, de asemenea, operat în luna iulie a anului 2015, când mama lui a început să spere că ”va avea o șansă normală la viață.

”Va veni o zi când Jack nu va mai fi aici, cu noi, viața lui nu e garantată de un transplant. Niciodată nu știi când va veni acea zi. Acum e mult mai mult pentru noi decât întotdeauna”, a povestit mama lui, potrivit Daily Mail.

Citește și: Adelina este o mamă eroină. A adoptat un copil bolnav și l-a ajutat să se facă bine

Maxine și Michael, părinții lui Jack, au fost nevoiți să-și amâne planurile de nuntă, ca să aibă grijă de fiul lor. În urmă cu două săptămâni, însă, după 13 ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

Iar Jack, puștiul de opt ani, a fost chiar cel care a condus-o pe femeie în fața altarului, în fața a 75 de invitați, între care surorile lui, Lucy, de nouă ani, Sophie, patru ani și Ellie, doi ani.

Citește și: Mădălina, mama care și-a abandonat copilul bolnav de leucemie în spital: "De la 16 ani de când m-am măritat nu m-am înţeles cu bunica lui"

Mai mult de atât, femeia a povestit că atunci când a văzut-o îmbrăcată în rochie de mireasă a exclamat: ”Mami, ești atât de frumoasă.” Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a mărturisit că a încercat să nu plângă, însă ochii ei au fost plini de lacrimi.

Maxine era asistentă pe Stomatologie, însă a renunțat la job pentru a se dedica îngrijirii lui Jack. Deși nu au o situație financiară excelentă, cei doi au reușit să-și îndeplinească dorința de a se căsători, întrucât au câștigat un premiul în valoare de 15 000 de ire sterline.

Bacşiş de 1.000 de lire pentru un român care livrează pizza în Anglia. Ovidiu a devenit celebru și în România... Popeye Marinarul a existat! Polonez, îi bătea pe toți prin port și a murit la 80 de ani. ”Ce dracu crezi că sunt, cowboy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x