Căutare Live

Un bărbat a băut câteva pahare la o nuntă și s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Ce a urmat

Oamenii prezenți la o nuntă au încremenit atunci când au văzut ce a putut să facă unul dintre invitați, după ce a băut câteva pahare în plus și s-a apucat să danseze. Filmarea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Bărbatul s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a speriat din plin pe invitații de la nuntă

https://twitter.com/ThomasMightSnap

Un bărbat invitat la o nuntă a reușit să atragă toate privirile celor din jur asupra lui, După ce a băut câteva pahare în plus, omul s-a apucat să danseze. Totuși, nu a durat mult și ceva complet neașteptat s-a întâmplat. A fost momentul în care privirile tuturor s-au ațintit asupra lui.

Ce a putut să facă un invitat la o nuntă, la scurt timp după ce s-a apucat să danseze

Nunțile sunt un bun moment ca familia, prietenii și apropiații să se adune pentru a sărbători momentul în care doi tineri au ales să spună „da” în fața destinului și să își întemeieze împreună o familie. Indiferent de țară sau religie, acest eveniment este unul marcat de o petrecere cu mult fast, unde toți invitații trebuie să se simtă cât mai bine.

Citește și: Mireasa n-a vrut să le asculte rugămintea, așa că părinții fetei au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă

Se spune că nu există nuntă fără cel puțin o rudă sau un prieten care să aibă obiceiul să bea mai mult decât e cazul și apoi să se lase dus de val, fără pic de reținere.

La fel s-a întâmplat și la o nuntă din Marea Britanie. Unul dintre invitați s-a delectat cu mai multe pahare de alcool decât în mod obișnuit și acest lucru s-a văzut în faptul că a început să se distreze din ce în ce mai bine la nuntă. La un moment dat, omul a lăsat inhibițiile deoparte și, când a auzit muzica din jur, s-a apucat chiar să danseze, privind zâmbitor și fericit la ceilalți invitați din jur și sperând că ceilalți i se vor alătura. Având în mâini niște mici artificii, el s-a apropiat de una dintre femeile din preajmă, în dorința de-a face spectacol.

Citește și: De ce se claxonează la nunți și înmormântări. Care sunt motivele pentru care alaiul de mașini claxonează insistent

Totuși, acesta nu a observat cum din greșeală a atins cu scânteile un decor din apropiere format din plante uscate. În câteva secunde, decorațiunea a luat foc și invitații de la nuntă au intervenit imediat ca să stingă flăcările și se îndepărteze astfel pericolul.

Ceea ce a fost cu adevărat incredibil a fost faptul că, în tot acest timp în care invitatul a încercat să stingă focul, cheful de dans nu l-a părăsit.

Totuși, la un moment dat apare în cadru o doamnă ce pare să îl tempereze rapid pe bărbatul binedispus, care a consumat mai multe pahare decât era cazul, arată cei de la mirror.co.uk.

Cineva a filmat întreaga scenă și a publicat imaginile pe Twitter. În scurt timp, clipul video a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

O tânără a vrut să-și desfacă bagajul după vacanță, dar a tras o sperietură uriașă. Ce se afla înăuntru... Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a luat înapoi a trăit o surpriză uriașă. Ce a urmat...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x