Antena Căutare

Un bărbat a băut câteva pahare la o nuntă și s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Ce a urmat

Oamenii prezenți la o nuntă au încremenit atunci când au văzut ce a putut să facă unul dintre invitați, după ce a băut câteva pahare în plus și s-a apucat să danseze. Filmarea a ajuns pe internet și a devenit virală.

colaj foto cu barbatul invitat la nunta Galerie
Bărbatul s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a speriat din plin pe invitații de la nuntă | https://twitter.com/ThomasMightSnap

Un bărbat invitat la o nuntă a reușit să atragă toate privirile celor din jur asupra lui, După ce a băut câteva pahare în plus, omul s-a apucat să danseze. Totuși, nu a durat mult și ceva complet neașteptat s-a întâmplat. A fost momentul în care privirile tuturor s-au ațintit asupra lui.

Ce a putut să facă un invitat la o nuntă, la scurt timp după ce s-a apucat să danseze

Nunțile sunt un bun moment ca familia, prietenii și apropiații să se adune pentru a sărbători momentul în care doi tineri au ales să spună „da” în fața destinului și să își întemeieze împreună o familie. Indiferent de țară sau religie, acest eveniment este unul marcat de o petrecere cu mult fast, unde toți invitații trebuie să se simtă cât mai bine.

Citește și: Mireasa n-a vrut să le asculte rugămintea, așa că părinții fetei au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă

Se spune că nu există nuntă fără cel puțin o rudă sau un prieten care să aibă obiceiul să bea mai mult decât e cazul și apoi să se lase dus de val, fără pic de reținere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fel s-a întâmplat și la o nuntă din Marea Britanie. Unul dintre invitați s-a delectat cu mai multe pahare de alcool decât în mod obișnuit și acest lucru s-a văzut în faptul că a început să se distreze din ce în ce mai bine la nuntă. La un moment dat, omul a lăsat inhibițiile deoparte și, când a auzit muzica din jur, s-a apucat chiar să danseze, privind zâmbitor și fericit la ceilalți invitați din jur și sperând că ceilalți i se vor alătura. Având în mâini niște mici artificii, el s-a apropiat de una dintre femeile din preajmă, în dorința de-a face spectacol.

Citește și: De ce se claxonează la nunți și înmormântări. Care sunt motivele pentru care alaiul de mașini claxonează insistent

Totuși, acesta nu a observat cum din greșeală a atins cu scânteile un decor din apropiere format din plante uscate. În câteva secunde, decorațiunea a luat foc și invitații de la nuntă au intervenit imediat ca să stingă flăcările și se îndepărteze astfel pericolul.

Ceea ce a fost cu adevărat incredibil a fost faptul că, în tot acest timp în care invitatul a încercat să stingă focul, cheful de dans nu l-a părăsit.

Totuși, la un moment dat apare în cadru o doamnă ce pare să îl tempereze rapid pe bărbatul binedispus, care a consumat mai multe pahare decât era cazul, arată cei de la mirror.co.uk.

Cineva a filmat întreaga scenă și a publicat imaginile pe Twitter. În scurt timp, clipul video a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

O tânără a vrut să-și desfacă bagajul după vacanță, dar a tras o sperietură uriașă. Ce se afla înăuntru... Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a luat înapoi a trăit o surpriză uriașă. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x