Antena Căutare

Un bărbat a câștigat la loterie și, când a venit să ridice banii, toți au rămas cu gura căscată! Cum a putut omul să apară

Un bărbat a fost atât de norocos încât a câștigat o adevărată avere la loterie. Totuși, când a mers să își ridice banii, toți au rămas cu gurile căscate, fiindcă omul a ales să își facă apariția în cel mai neașteptat mod posibil.

chipul lui li, numere de loto si mana unui barbat care joaca un bilet la loto Galerie
Când au văzut cum a apărut bărbatul care a câștigat la loterie, toți s-au mirat | profimedia/ViralPress (metro.co.uk)

Să câștigi la loterie este, fără doar și poate, o imensă bucurie pentru orice persoană, indiferent de vârstă sau țară. Totuși, un bărbat a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a ales să vină să își ridice premiul în bani în cel mai neașteptat mod posibil.

Un bărbat a câștigat la loterie, dar când a vrut să-și ridice banii toți s-au mirat când au văzut cum a putut să apară

A devenit o adevărată obișnuință să auzim că cei care câștigă la loterie aleg să își păstreze anonimatul, pentru a se proteja și pentru a nu fi tratați sau priviți cu alți ochi de către cunoscuți. Totuși, un bărbat din China a dus această opțiune la un nivel de-a dreptul uluitor.

Citește și: La 80 de ani, a câștigat la Loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasă. Suma uriașă care i-a intrat în conturi

Omul a decis să își încerce norocul la loterie și se pare că destinul l-a răsplătit din plin cu un premiu extrem de generos. Acesta a câștigat 171,6 milioane de yuani chinezești (echivalentul a 26 de milioane de lire sterline) și s-a aflat despre el doar faptul că îl cheamă Li și că este din Nanning City, provincia Guangxi din China. Premiul a fost câștigat pe 21 octombrie 2022 și abia pe 24 omul a mers să își primească banii. Totuși, când și-a făcut apariția la agenția loto, toți au rămas cu gurile căscate. Chinezul a fost mai mult decât creativ și a ales să apară într-un mod surprinzător.

Ca să își ridice banii, acesta a ales să poarte un costum folosit pe post de mascotă. Așa cum era de așteptat, inedita costumație galbenă a atras toate privirile. Totuși, omul nu s-a lăsat afectat de reacțiile celor din jur. S-a pozat fără pic de reținere în costumația respectivă, ținând în mâini cecul în valoare de câștigat 171,6 milioane de yuani chinezești (echivalentul a 26 de milioane de lire sterline). Nu puțini au fost cei care au dorit să afle ce anume l-a făcut pe chinez să ia o asemenea decizie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sunt foarte fericit că am câștigat, dar nu vreau ca familia mea să știe despre asta, fiindcă ar putea să devină toți prea aroganți și autosuficienți în viitor”, a fost mărturisirea complet neașteptată făcută de bărbat, potrivit celor de la metro.co.uk.

„În trecut am câștigat doar sume foarte mici, de zeci de yuani. Văd loteria ca pe un hobby, iar familiei mele nu îi pasă de asta. În plus, nu obișnuiesc să dau mulți bani pe bilete, dar îmi dă o rază de speranță”, a mai spus chinezul.

Omul a mărturisit că are de gând să se gândească foarte bine ce va face cu banii, însă a donat deja aproximativ 5 milioane de yuani chinezești (aproximativ 500.000 de lire sterline) în scopuri caritabile.

O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea... Rugăciune către Sfântul Nicolae pentru ocrotirea tuturor copiilor. Rugă pentru sănătate, binecuvântare, pază și ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x