Antena Căutare

Un bărbat a lucrat de acasă doi ani și când a revenit la birou a descoperit ceva uriaș. Ce s-a întâmplat cu ghiveciul uitat acolo

Un bărbat a lucrat de acasă timp de doi ani de zile. Totuși, când a revenit la birou și a privit ghiveciul uitat la muncă, omul a făcut o descoperire ce l-a lăsat complet fără cuvinte.

barabat mergand la birou
Când s-a întors la birou, omul a avut o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe mulți să lucreze de acasă și mulți s-au adaptat la acest stil de lucru. Un bărbat care a muncit de acasă timp de doi ani a decis totuși să revină fizic la serviciu, dar când a ajuns la birou și a privit ghiveciul uitat acolo, a făcut o descoperire ce l-a lădat fără cuvinte.

Ce a descoperit un bărbat care a lucrat timp de doi ani acasă, atunci când a revenit la birou

Surprins de situația inedita prin care a trecut, un tânăr și-a luat inima în dinți și și-a dezvăluit povestea pe Reddit. În urmă cu doi ani, atunci când a izbucnit pandemia de Covid-19, și el s-a numărat printre oamenii care au ales să lucreze de la domiciliu. Acum, când pericolul reprezentat de coronavirus a scăzut, acesta a decis să revină la birou. Știa că lăsase o plantă acolo, dar nu se aștepta să dea peste o asemenea surpriză.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o plantă la preț de chilipir, dar apoi au descoperit ce „comoară” ascunde aceasta

Practic, când revenit la biroul său, omul a descoperit ce se întâmplase în cei doi ani în care a lucrat de acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Doi ani am lucrat de acasă și când mă întors dau cu ochii de asta! Aveți idee dacă trebuie să o replantez sau dacă pur și simplu trebuie s-o las așa?”, a întrebat omul pe internet, în dorința de-a afla ce trebuie să facă mai departe cu „noua” sa plantă, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: O bătrână a plantat o sămânță în ghiveci, dar în scurt timp a trăit o surpriză uriașă. Peste ce a dat

Pasionații de plante nu au stat pe gânduri, ci i-au explicat bărbatului despre ce planta este vorba și ce tip de îngrijire are nevoie. Au fost însă și oameni care s-au întrebat cum a fost posibil ca planta să fi crescut atât dacă omul a uitat-o la birou și nimeni n-a mai fost acolo. Nu se știe exact, dar în mod cert bărbatul a decis să înceapă să aibă mai multă grijă de planta pe care a abandat-o și care în prezent mai are puțin și atinge tavanul.

Întâmplare a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții de la oameni de pretutindeni. Se pare că specia respectivă de plantă este una extrem de rezistentă și nu are nevoie de multă apă sau de lumină.

Ea e cea mai frumoasă femeie mecanic din lume! Bărbații stau și o admiră când le repară mașinile... Invitații de la o nuntă au mâncat tort, dar în scurt timp ceva neobișnuit s-a întâmplat cu ei. Ce se afla în prăjitură, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x