Căutare Live

Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit

Un bărbat a decis să facă un experiment și a mâncat timp de 30 de zile doar pui crispy de la un celebru lanț de fast food-uri. După o lună, omul a făcut o descoperire complet neașteptată.

Omul a descoperit prin ce transformare a trecut corpul său, după ce a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut un bărbat pe nume Conan Visser din Brisbane, Queensland (Australia). Extrem de pasionat de fitness, omul a vrut să vadă ce transformare se produce în corpul său dacă mănâncă, timp de 30 de zile, doar pui crocant (crispy) de la un celebru fast food ce are restaurante inclusiv în țara noastră.

Un bărbat a mâncat doar pui crispy de la fast food timp de 30 de zile și transformarea a fost uluitoare

Conan Visser, un împătimit al fitnessului, a vrut să demonstreze tututor ce se întâmplă în corpul nostru atunci când mâncăm des produse de tip fast food. Bărbatul și-a propus ca, timp de 30 zile, să se hrănească doar cu meniuri cu pui crispy de la un celebru fast food internațional. Ca rezultatele să fie evidente, omul s-a cântărit și a pornit experimentul având 75 de kilograme.

Citește și: Axinte (Ion Petrescu) a slăbit 11 kilograme în doar 16 zile. Cum arată acum - VIDEO

Zi de zi, australianul a ținut un jurnal online pe TikTok și a surprins în detaliu prin ce schimbări a trecut corpul său. Treizeci de zile mai târziu, transformarea a fost mai mult decât evidentă. Conan Visser a ajuns să cântărească 82,6 kilograme, cu aproximativ 8 kilograme mai mult. În plus, abdomenul plat a dispărut, fiind înlocuit de grăsime.

@conanmvisser

What a roller-coaster PART 1- ##KFC of ##theicaniwillshow docu-series was. PART 2-##WaterFast done. Now to PART 3 - ##alcohol ##mentalhealthawareness

♬ original sound - conanmvisser

În plus, analizele de sânge ale omului au arătat probleme la ficat și la rinichi, plus alte probleme legate de digestive.

Citește și: Claudia Radu, fosta concurentă Chefi la cuțite, transformare incredibilă. Cum arată acum, după ce a slăbit 22 kilograme

„Cea mai mare schimbare a fost în plan psihic, nu m-am mai simțit la fel de bine. Încrederea în forțele proprii și respectul pentru sine au scăzut considerabil. Chiar și modul în care interacționam cu oamenii din jur s-a schimbat în mod negativ. Acest tip de dietă eliberează mai multă serotonină și scade dopamina, așadar începi să te simți din ce în ce mai puțin motivat și pozitiv în viață. Începi să îți găsești fericirea stând pe canapea și pierzând vremea”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Conan Visser susține că primele efecte negative ale dietei sale cu pui crispy (dar și alte produse de tip fast food, precum cartofi prăjiți sau burger) s-au văzut după câteva zile. Lipsa de fibre a dus la blocaj intestinal și a primit de la doctor pastile speciale. La finalul experimentului, australianul a dezvăluit că, pe lângă transformarea suferită fizic și psihic, acesta a cheltuit mai bine de 1.000 de dolari pe hrană comandată, cu un total de peste 100.000 de calorii.

La finalul celor 30 de zile, omul s-a apucat de slăbit și a revenit la stilul de viață sănătos pe care îl avea înainte, încercând totodată să convingă și pe alții de efectele nocive ale unei diete de tip fast food.

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scri... A plantat în grădină usturoi, iar după un an ceva nu părea în regulă. Ce a scos din pământ când a tras cât de tare a put...
Ultimele știri