Antena Căutare

Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Un bărbat a descoperit că soția sa este somnambulă și a decis să instaleze camera de supraveghere în casă, pentru a vedea ce face aceasta în somn.

Colaj foto cu Celina (stânga) și imaginile surprinse de camerele de supraveghere (dreapta)
Filmarea apărută pe Tik Tok a adunat mai bine de 37 de milioane de vizualizări | capturi foto/tik tok celinaspookyboo

Celina a reușit să devină cunoscută în toată lumea și să adune milioane de vizualizări pe celebrul site Tik Tok, după ce a postat un clip video cu ea, realizat în timpul unui episode de somnambulism.

Soțul femeii și-a dat seama într-o zi că partenera sa de viață are obiceiuri stranii în timpul nopții, așa că a decis să instaleze un întreg sistem de suparveghere video pentru a putea descoperi ce face soția sa somnambulă, mai exact.

O femeie somnambulă face senzație pe Tik Tok

Nu mica i-a fost surpriza atunci când a urmărit pe calculator imaginile cu Celina. În scurt timp, filmarea a ajuns pe Tik Tok și a adunat miilioane de vizualizări în doar câteva zile și oameni din întreaga lume s-au amuzat copios.

Tânăra a explicat că visa faptul că este la o petrecere la piscină atunci a început episodul de somnambulism.

citește și: O tânără a comandat o rochie de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. Clipul e viral pe Tik Tok

Camerele de supraveghere instalate de soțul său au surprins-o în timp ce aceasta merge la bucătărie pentru a-și umple brațele cu tot soiul de băuturi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, aceasta s-a îndreptat către gazonul din fața casei și a început să arunce sticlele pe iarbă. Distrându-se de minune, aceasta se întoarce în bucătărie pentru a lua alte sticle și pentru a le arunca celor din visul său.

Un trecător vede scena, se uită puțin îngrijorat, apoi decide că este cazul să plece și să o lase în pace pe femeie.

citește și: Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online

Celina se întoarce în sufragerie, țipând fericită că petrecerea de la piscină (cea din visul său) este o reușită de zile mari.

Filmarea apărută pe Tik Tok a adunat mai bine de 37 de milioane de vizualizări. În alte clipuri video, Celina plimbă jucării prin casă sau face lucruri extrem de bizarre.

Cum arată „bărbatul Rapunzel”, cu păr lung de un metru! Oamenii îl opresc pe stradă pentru poze... Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x