Antena Căutare

Un bărbat a murit într-o pădure în timpul programului de muncă. Ce a făcut șefa acestuia este revoltător

Un bărbat ucrainean a murit într-o pădure în timp ce era la muncă, după ce i s-a făcut rău. În loc să cheme o ambulanță, șefa sa a preferat să îl lase să-și dea ultima suflare acolo. 

Un bărbat ucrainean a murit într-o pădure în timp ce era la muncă, după ce i s-a făcut rău. În loc să cheme o ambulanță, șefa sa a preferat să îl lase să-și dea ultima suflare acolo.

Pe data de 13 iunie a fost găsit într-o pădure din vestul Poloniei trupul lui Vasyl Chorny, un muncitor ucrainean în vârstă de 36 de ani. Presa poloneză, scrie că incidentul a fost raportat abia săptămâna aceasta. Bărbatul lucra ilegal într-un atelier de tâmplărie, unde făcea sicrie. În timpul programului de muncă i s-a făcut rău, a intrat în convulsii înainte de a leșina în atelierul de dulgherie din orașul polonez Jastrzebsko Stare.

Șefa sa a preferat să-l lase acolo în loc să cheme o ambulanță să-i ofere ajutor pentru că bărbatul, la fel ca și ceilalți angajați din atelierul de tâmplărie, lucra ilegal. Femeia a fost arestată săptămâna trecută și a fost acuzată de moartea lui Chorny. Ea poate primi până la cinci ani de închisoare dacă va fi condamnată.

Cazul scoate la iveală vulnerabilitatea multor ucraineni care lucrează în Polonia, unde o economie în plină expansiune a atras muncitorii din Europa de Est care trăiesc în dificultate. Aproximativ 1,2 milioane de ucraineni sunt înregistrați că lucrează oficial în Polonia, dar experții în migrație cred că sute de mii de oameni ar putea lucra acolo ilegal.

Peste 500 de vulturi pe cale de dispariție mor după ce mănâncă cadavrele elefanților otrăviți... Cum i-a fost descoperit talentul lui Michael Jackson. „Era într-un scutec, avea biberonul în gură și făcea ceva incredib...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x