Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”

Un bărbat a reușit să prindă un alligator uriaș și a decis să vadă ce ascunde acesta în stomac. Totuși, ceea ce a găsit l-a uimit din plin.

Un american a dezvăluit ce a descoperit în interiorul unui aligator

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care au trecut Shane Smith și prietenul săi, John Hamilton, din Mississippi, Statele Unite ale Americii.

Pasionat de vânătoare, acesta din urmă nu rata vreo ocazie de a-și exersa priceperea. Norocul l-a „lovit” din plin atunci când a reușit să prindă un aligator imens. Surpriza a venit abia apoi, atunci când omul a descoperit ce avea animalul în stomac.

Ce obiect complet neașteptat a descoperit un bărbat în stomacul unui aligator

John Hamilton este un vânător din Mississippi (Statele Unite ale Americii), extrem de pasionat și priceput. Totuși, într-o zi, omul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când se afla la o nouă repriză de vânătoare.

Deși inițial părea că este o zi ca oricare alta, la un moment lucrurile s-au transformat într-o situație greu de imaginat.

Citește și: Un copil se afla la pescuit atunci când a găsit o sticlă veche, cu un bilet neașteptat în interior. Peste ce mesaj a dat

După numeroase eforturi, omul a reușit să prindă un aligator lung de patru metri, având o greutate de 330 de kilograme. Încântat de performanța sa, omul s-a pozat cu noua captură, apoi a apelat la prietenul său, pe nume Shane Smith, căruia i-a cerut să disece animalul, ca să vadă ce se găsește în stomacul acestuia.

Totuși, nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a aflat ce avea aligatorul în stomac. Se pare că reptila înghițise obiecte vechi de peste 5.000-6.000 de ani. Practic, vorbim despre lucruri ce provin din perioada preistorică a amerindienilor.

Citește și: Ce a descoperit un vânător de comori într-o casă scoasă la vânzare. Existau zvonuri că în locuință sunt ascunși bani

„Am mai tăiat câțiva aligatori ca să vedem ce găsim în stomacul acestora. Orice vânător a găsit măcar o dată ceva interesant. Dar ceea ce a descoperit John Hamilton prin aligatorul prins de el este cu adevărat uluitor”, a mărturisit Shane Smith, cel care a disecat animalul, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Omul a dat peste un vârf de săgeată și peste un fir cu plumb, cel mai probabil folosite la pescuit sau vânătoare. Surpriza a fost și mai mare atunci când specialiștii au ajuns la concluzia că respectivele obiecte au în jur de 5.000-6.000 de ani. În plus, tot în stomacul aligatorului, John Hamilton și prietenul său au găsit, pe lângă obiectele antice, oase de pește, pene și mingi de păr.

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

Mândri de ceea ce ai descoperit, oamenii au pozat totul și au dezvăluit cele întâmplate pe internet și oameni de pretutindeni au reacționat imediat. Imaginile au devenit virale și au adunat instant numeroase comentarii și aprecieri din partea internauților.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri