Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un bărbat a rămas însărcinat după ce a primit material seminal de la o femeie. Poftim?! DA! „Simțim că aici trebuia să ajungem. Mă simt complet!”

Un bărbat transgender, aflat într-o relaţie cu un partener non-binar, a născut un copil după ce a primit spermă donată de o femeie trans. Prea multe informații? S-o luăm pe rând!

Un bărbat transgender a adus pe lume un bebeluș

Twitter

Reuben Sharpe s-a născut femeie. Și-a început tranziția în urmă cu 12 ani, dar a întrerupt tratamentul cu testosteron în momentul în care și-a dat seama că își dorește să fie părinte.

El și partenerul său, Jay, s-au cunoscut într-un bar. A fost dragoste la prima vedere, povestesc ei. În cele din urmă, pe măsură ce relația a devenit din ce în ce mai serioasă, au ajuns să vorbească despre un subiect sensibil: aducerea pe lume a unui copil.

Cei doi, care nu se identifică nici ca bărbat şi nici ca femeie, au celebrat venirea pe lume a copilului, pe nume Jamie, în luna septembrie, la Brighton, în Sussex.

Potrivit The Sun, până şi persoana care a executat procedura de inseminare artificială era un doctor transgender.

Când Jamie a împlinit trei luni, Reuben declarat că naşterea copilului l-a făcut să se simtă „complet”.

„Am avut nevoie de şase ani ca să ajung până aici, dar acum ţinem copilul în braţe şi simţim că aici trebuia să ajungem. În sfârșit, mă simt complet”, a spus acesta.

„A durat ceva până am rămas însărcinat aşa că mulţi au crezut că m-am îngrăşat. On bătrânel simpatic îmi tot spunea că am mâncat cam multe plăcinte!”, a povestit Reuben.

Încă de la începutul relaţiei celor doi, naşterea unui copil a fost un subiect important:

„Dacă nu şi-ar fi dorit un copil, ne despărţeam. Părea lucrul potrivit. Aveam păreri asemănătoare legate de felul în care trebuie crescut un copil.”

Recomandari