Antena Căutare

Un bărbat a sfidat natura! N-a udat planta timp de 44 de ani și totuși aceasta nu s-a oprit din crescut! Cum a fost posibil așa ceva!

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume atunci când a demonstrat că nu a udat o plantă din anul 1972.

Un bărbat a sfidat natura! N-a udat planta timp de 44 de ani și totuși aceasta nu s-a oprit din crescut! Cum a fost posibil așa ceva!
Povestea este de-a dreptul incredibilă

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume atunci când a demonstrat că nu a udat o plantă din anul 1972. Este vorba despre David Latimer din localitatea britanică Surrey. Simpla curiozitate l-a determinat pe bărbat să planteze niște semințte într-un bol de sticlă.

Când natura învinge

Totuși, nu și-a imaginat în niciun moment că asta se va transforma într-un ecosistem surprinzător.

Încă din anul 1972, britanicul nu a mai udat plantele răsărite în bolul de sticlă. În mod curios, acestea au continuat să crească și să devină o adevărată splendoare verde.

I-a oferit băiatului un pahar de lapte, dar asta i-a schimbat viața pentru totdeauna! O poveste ce îți va face ziua mai frumoasă!

A pus semințele în compost, a turnat apă și apoi a așteptat. Nu mică i-a fost surpriza să vadă că a obținut o adevărată grădină miniaturală, într-un glob de sticlă.

Prin absorbția luminii solare, planta obține energia necesară pentru a crește și pentru a face fotosinteză.

Povestea sa a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Este pur și simplu surprinzător modul în care natura găsește mereu un mod de a supraviețui.

O vedetă din România a vrut să slăbească câteva kilograme, dar s-a uscat pe picioare. Nu se mai opreşte din slăbit!... Provocare de zile mari! Iluzia care face furori în întreaga lume. Tu poţi să ghiceşti ce culoare au inimile din imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x