Antena Căutare

Un bărbat a slăbit 54 de kilograme după ce a renunțat la un anumit aliment. Cum arată azi și ce nu a mai mâncat pentru a slăbi

Un tânăr în vârstă de 25 de ani era des ținta glumelor celor din jur din cauza greutății în exces. După ce a renunțat la un aliment, acesta a început să slăbească și a dat jos 54 de kilograme. Azi, omul s-a transformat total și puțini îl mai recunosc.

imagini cu Lewis Carr Galerie
Lewis Carr a trecut printr-o transformare complet neașteptată | sursa foto: Profimedia/youtube Caters News

Bărbatul s-a confruntat timp de mulți ani cu greutatea în exces. Oboseala, stilul de viață dezordonat și comoditatatea l-au făcut să prefere, mai mereu, mâncarea de tip fast food. Când a ajuns să aibă 171 de kilograme, tânărul a decis să renunțe la alimentele pline de calorii pe care le consuma de obicei. Așa a început transformarea lui. Azi, acesta are cu 54 de kilograme mai puțin și arată incredibil.

Un bărbat care avea 171 de kilograme a renunțat la un aliment și a slăbit 54 de kilograme. Cum arată azi

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut un bărbat în vârstă de 25 de ani din Brighton (Marea Britanie). Fiindcă prefera să consume des doar alimente de tip fast food, acesta a ajuns să aibă incredibila greutate de 171 de kilograme. Mulți au râs de el pentru faptul că e prea gras, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Citește și: Dieta minune a Corneliei Rednic. Cum se menține în formă după ce a slăbit 30 de kilograme

Când medicii i-au tras un semnal de alarmă și i-au spus că dacă nu va slăbi, atunci viața lui se poate sfârși brusc. Acesta a fost momentul în care Lewis Carr a decis să renunțe la alimentele de tip fast food și să înceapă o dietă sănătoasă. S-a apucat, de asemenea, de făcut sport regulat și rezultatele nu au întârziat să apară. Odată cu asta a început, de fapt, și marea lui transformare. Sătul să tot râdă alții de el fiindcă e prea gras, omul și-a găsit ambiția necesară pentru a-și învinge slăbiciunea pentru mâncare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa a ajuns să slăbească 54 de kilograme într-un singur an și planul bărbatului este să o țină tot așa, până ce va ajunge la o greutate normală. Mai mult decât atât, acesta și-a dat seama că nu îi plăcea viața sa profesională pe care o avea înainte și astfel, după îndelungi eforturi, a devenit antrenor personal și spune că se simte mult mai împlinit. Azi, cel de care mulți râdeau că e prea gras este cel care îi ajută pe alții să depășească această problemă.

Citește și: Dieta minune cu care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Vedeta mănânca cinci mese pe zi și are o siluetă de invidiat

Mulți râdeau de el înainte pentru faptul că e gras, dar după ce a trecut printr-o transformare uluitoare într-un timp relativ scurt, glumele s-au transformat în sentimente de admirație.

Povestea omului a făcut rapid înconjurul lumii și s-a transformat într-un adevărat exemplu de motivație pentru mulți.

Un român, ținta glumelor pe internet, după ce și-a montat lift la casă. Imaginile cu găselnița acestuia au ajuns virale... O femeie de 51 de ani îi surprinde pe toți când dezvăluie ce meserie are, de fapt. Ce „secret” ascunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x