Antena Căutare

Un bărbat a văzut ceva mișcându-se în tufișuri și când s-a apropiat a chemat de urgență ajutoare. Ce a descoperit

Poticnindu-se printre tufișuri și noroi, un mic animal a încercat în zadar să-și dea seama încotro se duce. Asta pentru că micuțul și-a băgat capul într-un borcan. Din fericire pentru el, un bărbat l-a văzut și și-a dat seama că ceva este în neregulă.

tufis cu iarba verde Galerie
Poticnindu-se printre ramuri și noroi, un mic animal a încercat în zadar să-și dea seama încotro se duce. Asta pentru că micuțul și-a băgat capul într-un borcan. Din fericire pentru el, un bărbat l-a văzut și și-a dat seama că ceva este în neregulă. | Shutterstock.com

„Nu sunt sigur dacă a știut exact la ce se uita la început”, a declarat Zak Mertz, CEO New England Wildlife Center, pentru The Dodo.

Bărbatul care a văzut animalul ce se chinuia și-a dat seama, în cele din urmă, că era vorba despre un raton care băgase capul în borcan pentru o gustare gustoasă și ajunsese într-o situație neplăcută.

Citește și: Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Salvatorii au reușit să ajute ratonul

Din fericire, membrii echipei de salvare a New England Wildlife Center au mai văzut asta înainte. „Știam că trebuie să facem ceva. Se pare că și un raton care are un borcan pe cap este încă destul de evaziv.”, a spus Mertz.

Echipa de salvare a lucrat pentru a localiza ratonul până și-au dat seama unde se află. Folosind hrana pentru pisici ca momeală, echipa l-a ademenit pe ratonul flămând din vizuina lui.

Când animalul a ieșit afară din ascunzătoare, echipa a folosit un instrument pentru a-i smulge rapid borcanul de pe cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

Un medic veterinar, aflat la fața locului, a confirmat că ratonul nu a suferit răni și că se poate întoarce în siguranță la viața lui în sălbăticie. Membrii echipei au fost încântați că povestea acestuia a avut un final fericit. Animalul, care s-a întors în siguranța vizuinii sale, a fost la fel de bucuros.

Pentru a preveni astfel de situații în viitor, Mertz îi îndeamnă pe membrii comunității să-și lege strâns coșurile de gunoi și să pună capacele la recipiente înainte de a le arunca la gunoi.

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit ... Mama unor gemeni a apelat la poliție pentru că nu putea să-i deosebească. Cum arată copiii: „A fost o nebunie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x