Antena Căutare

Un bărbat a vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 de ani, scrisă de o elevă. Ce detaliu l-a uluit

Un bărbat a decis să repare o canapea, dar nu mică i-a fost surpriza atunci când a desocperit o scrisoare veche de 52 de ani, scrisă de către o elevă. Mesajul pe care l-a descoperit l-a lăsat fără cuvinte.

imagine cu un barbat reparand o canapea Galerie
Omul a găsit o scrisoare cu un mesaj complet neașteptat, chiar în timp ce repara o canapea veche | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut Peter Beckerton în vârstă de 67 de ani din Peterborough, Marea Britanie.

Omul a vrut să schimbe tapiseria unei canapele vechi, dar a avut norocul de-a da peste o bucată de hârtie scrisă de către o copilă în anul 1969. Mesajul descoperit a uimit milioane de oameni din întreaga lume.

Un bărbat a vrut să repare o canapea veche, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 de ani

Rosa Beckerton în vârstă de 66 de ani, soția britanicului, este cea care a povestit întâmplare în detaliu. De meserie tapiser, omul a primit din partea unui client sarcina de-a repara o canapea veche. În timp ce înlătura de pe aceasta materialul învechit, meseriașul a avut parte de o surpriză de proporții.

Pe una dintre părțile laterale ale obiectului de mobilier, în partea de jos, omul a putut observa ceea ce părea să fie o scrisoare. Extrem de curios, acesta a luat bucata de hârtie și a citit-o, dar ceea ce a descoperit l-a lăsat complet fără cuvinte.

Citește și: Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”

Era vorba despre o scrisoare redactată în anul 1969 de către o elevă și lucrarea avea inclusiv corecturi făcute de către profesor, cu pixul roșu. Pe hârtie, fata a scris un lucru ce i-a lăsat fără cuvinte pe cei doi soți.

Rosa Beckerton si scrisoarea gasita pe canapea

Rosa Beckerton a pozat scrisoarea găsită lipită de canapeaua veche

„Când soțul mi-a arătat scrisoarea, efectiv nu mi-a venit să cred. Deși era scrisă în urmă cu 52 de ani, Eleva a prezis că vor exista telefoane care vor permite oamenilor să se vadă între ei prin intermediul unui ecran ce va reda în mod similar cu televizorul. Predicțiile ei s-au adeverit astăzi. Practic, imaginația unui copil a prezis ceea ce noi trăim azi, cu telefoanele inteligente”, a mărturisit britanica, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Citește și: Un copil se afla la pescuit atunci când a găsit o sticlă veche, cu un bilet neașteptat în interior. Peste ce mesaj a dat

Surprinși de această scrisoare incredibilă pe care au găsit-o lipită de o canapea veche, oamenii au pozat hârtia și în scurt timp imaginea a devenit virală și povestea a făcut rapid înconjurul lumii.

Britanica a spus că, de-a lungul timpului, soțul său a găsit tot felul de lucruri atunci când repara fotolii și canapele, dar nimic nu se compară cu această scrisoare în care o elevă pare să fi „ghicit” lucruri din viitor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unele lucruri s-au adeverit, în timp ce altele nu mai par astăzi la fel de imposibile.

Cum îți dai seama dacă cineva ți-a montat un dispozitiv de urmărire la mașină. O tânără a dezvăluit totul pe TikTok... Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x