Antena Căutare

Un bărbat a vrut să schimbe parchetul vechi din casă, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Un bărbat a decis să renoveze o casă și când a vrut să schimbe parchetul vechi, omul a făcut o descoperire ce l-a lăsat mut de uimire.

colaj foto cu andy rasmussen si un barbat scotand parchet Galerie
Când a văzut ce comoară se află sub parchet, omului nu i-a venit să creadă | sursa foto: Profimedia/the-sun.com

Aceasta este incredibila poveste prin care a trecut un bărbat care a decis să renoveze o casă. Chiar în timp ce scotea bucățile de parchet vechi, omul a dat peste ceva complet neașteptat. A pus mâna pe telefon, a făcut poze și acestea au devenit imediat virale în toată lumea.

Un bărbat renova o casă atunci când a descoperit sub parchetul vechi o adevărată comoară

Andy Rasmussen a găsit o adevărată comoară chiar în timp ce renova o casă a unei organizații nonprofit ce se ocupă cu ajutorarea persoanelor cu dizabilități. Practic, omul a decis să facă o faptă bună și să își doneze serviciile pentru ca cei din asociație să poată repara casa. El și soția lui, Carissa, au împreună o companie ce se ocupă de reamenajarea locuințelor pentru a le face cât mai potrivite pentru persoanele cu dizabilități.

Citește și: Un bărbat săpa în grădina casei sale atunci când a descoperit o „comoară”. Ce se afla în pământ

Părea o zi ca oricare alta pentru bărbatul care renova locuința unui client. La un moment dat, atunci când s-a apucat să scoată plăcile de parchet vechi, omul a făcut o descoperire uriașă. Inițial a crezut că nu vede bine, dar apoi a înțeles că este totul cât se poate de real. Practic, chiar sub podea, Andy Rasmussen a descoperit o adevărată comoară, în bancnote de 20 și 50 de dolari. Potrivit acestuia, suma găsită era de aproximtiv 30.000 de dolari sau chiar și mai mult.

„Când am scos parchetul se vedea că fusese ros de șoareci, umezeală sau mucegai. M-am uitat mai atent și am dat cu ochii de hârtiile verzi. Când am deschis podeaua am realizat că cineva ascunsese banii aici, în preajma unei țevi de căldură. Nu se știe cine a făcut asta și este și mai ciudat cum proprietarii casei nu știau că o sumă atât de mare de bani stătea aruncată sub parchet”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la the-sun.com.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a putut să dea

Locuința aparține unei organizații nonprofit și bărbatul făcea muncă voluntară de renovare. Andy nu a păstrat banii pentru el, ci i-a donat respectivei organizații.

„Este o dovadă a integrității angajaților noștri și a companiei noastre. Avem oameni muncitori și onești în echipa noastră. Banii o să meargă la această organizație care îi ajută pe oamenii cu dizabilități”, a mai dezvăluit bărbatul care a descoperit comoara.

Rugaciunea care trebuie rostită azi, la sfânta sărbătoare "Schimbarea la față". Toate dorințele se îndeplinesc... Ce a putut să-i facă o noră soacrei după ce femeia i-a aruncat cina gătită pentru întreaga familie. Soțul tinerei a ținu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x