Un bărbat al străzii a locuit cu sute de șobolani, dar azi e mai bogat cu opt milioane de dolari! Cum s-a întâmplat

 
+2 click pentru
galerie

Caz incredibil petrecut recent în Statele Unite! Un bărbat carea trăit pe străzi având drept companie sute de șobolani este astăzi mai bogat cu incredibila sumă de opt milioane de dolari!

Aceasta este incredibila poveste a lui Vernon Gray, un bărbat cu dizabilități care a fost toată viața crescut și îngrijit de către părinții săi. Atunci când aceștia au murit, bărbatul a ajuns să o ducă tot mai greu și casa i s-a transformat într-un morman de gunoi.

Citește și: Un om al străzii a fost umilit în fața tuturor de un angajat din sectorul feroviar! Bărbatul a auncat cu apă murdară pe un om sărman, udându-i singurele haine pe care le avea

Nu se pricepea să plătească facturi, nu știa să facă mai nimic, totul din cauza retardului avansat de care suferă. I-au tăiat curentul, i-au tăiat apa, casa a devenit o ruină.

Acest lucru a fost ca o invitație deschidă pentru sute de șobolani, care și-au făcut un culcuș acolo, în locuința bărbatului. Boala i s-a agravat și omul și-a pierdut chiar vederea la un ochi.

Cei de la serviciile sociale au ignorat cazului său pe motiv de birocrație și astfel, omul a ajuns în stradă, având drept companie sutele de șobolani.

Recent însă, viața i s-a schimbat radical atunci când printr-o decizie judecătorească, omul de 64 de ani a primit opt milioane de euro, compensație pentru modul în care autoritățile au ignorat cazul omului care avea maximă nevoie de ajutor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI