Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Un bărbat dezbrăcat complet fugărește un mistreț care i-a furat geanta cu laptopul. Imaginile virale, surprinse în Germania

Un bărbat complet dezbrăcat, care fugărește un porc mistreț, a fost surprins în imagini ce fac deliciul internetului. Animalul sălbatic ar fi furat o sacoșă în care acesta își ținea laptopul. Scenele amuzante au avut loc lângă un lac din Germania.

Un bărbat dezbrăcat complet fugărește un mistreț care i-a furat geanta cu laptopul

Facebook/ Adele Landauer

Scenele devenite virale pe internet au fost surprinse lângă lacul glaciar Teufelssee, de lângă Berlin, în Germania. Bărbatul gol pușcă a fugărit minute bune porcul mistreț și puii săi, care i-au furat omului geanta cu laptopul.

Un bărbat dezbrăcat a alergat după un mistreț care îi furase laptopul

Fotografiile care îl suprind pe german alergând dezbrăcat după un porc mistreț au fost făcute de o femeie care se afla și ea pe malul lacului, pentru relaxare.

Adele Landauer le-a postat pe contul său de Facebook, nu înainte de a preciza că a primit acordul bărbatului pentru publicare. Internauții s-au amuzat copios de ipostaza în care s-a aflat germanul, cei mai mulți numind-o "Bătălia dintre mistreți și Marele Alb".

Un bărbat dezbrăcat complet fugărește un mistreț care i-a furat geanta cu laptopul. Imaginile virale, surprinse în Germania

*Bărbat dezbrăcat aleargă după un mistreț "furăcios"; Foto: Facebook/ Adele Landauer

Povestea haioasă a ajuns, totuși, un final fericit, pentru că neamțul păgubit a speriat mistrețul scoțând un sunet ușor fioros, care l-a făcut pe animal să lase la pământ geanta.

Recomandari