Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Un bărbat născut fără penis își va pierde virginitatea la 44 de ani, cu ajutorul tehnologiei! DRAMA incredibilă prin care a trecut. A fost abandonat de mama sa și a vrut să se sinucidă

Un bărbat britanic care s-a născut fără penis își va pierde virginitatea în sfârșit, la vârsta de 44 de ani, după ce a primit un organ genital bionic și după ce întreaga sa viață a fost marcată de numeroase intervenții chirurgicale, problema sa determinându-l să încerce de două ori să se sinucidă.

Un bărbat britanic care s-a născut fără penis își va pierde virginitatea în sfârșit, la vârsta de 44 de ani, după ce a primit un organ genital bionic și după ce întreaga sa viață a fost marcată de numeroase intervenții chirurgicale, problema sa determinându-l să încerce de două ori să se sinucidă.

Andrew Wardle a parcurs cu succes ultima etapă a unui implant de penis, în valoare de 50.000 de lire sterline, la University College Hospital din Londra, vineri. El a primit acordul medicilor pentru a își începe viața sexuală.

Bărbatul va suferi, însă, o erecție pentru următoarele 10 zile. Medicii i-au spus că va trebui să aștepte șase săptămâni înainte de a întreține pentru a face amor pentru prima dată cu partenera lui de multă vreme, Fedra Fabian.

Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Andre Wardle a implicat introducerea unei pompe pentru crearea unei erecții.

Sunt foarte entuziasmat că pot să trec peste această problemă. Însă, cred că pierderea virginității este un subiect mai important pentru toți ceilalți decât este pentru mine. Am trăit 44 de ani fără penis și m-am obișnuit să nu fac sex în tot acest timp. Va dura ceva vreme să mă obișnuiesc cu noul mers al lucrurilor”, a spus Andre Wardle.

Mă simt bine, pentru că mi-au dat medicamente pentru calmarea durerii, dar sunt sigur că voi avea un disconfort mai târziu. Mă simt altfel. Sunt conștient că există ceva robotizat în corpul meu, dar acum pare că face parte din mine. Sunt conștient că sunt jumătate om, jumătate robot acum. Sunt un fel de bărbat bionic. Voi putea face față chiar și dacă voi fi sub influența alcoolului”, a adăugat el.

Andrew Wardle, stabilit în Manchester, a fost născut cu extrofie vezicală și Epispadias. Deși are un testicul, bărbatul a fost născut fără penis. Bărbatul a suferit numeroase intervenții chirurgicale pentru construirea unui tub prin care să poată urina normal. El s-a confruntat și cu probleme la rinichi.

Din cauza defectului său din naștere, Andre Wardle a încercat să se sinucidă. Speranța i-a fost redată după ce a fost trimis la Dan Wood, consultant urolog la University College Hospital din Londra.

Născut în 1973, Andrew a fost dat spre adopție de mama lui, care urma să îl crească singură, dar care după ce a aflat despre problema copilului, a decis că nu poate face față. El era, de altfel, atât de bolnav, încât doctorii au crezut că nu va supraviețui. A durat 18 ani până când a fost adoptat.

Bărbatul a povestit că s-a simțit rupt de lume, abandonat de mama lui și respins de ambii părinți biologici, din cauză că nu era normal. La școală nu a reușit să se integreze, deoarece viața lui era consumată de programări la spital, mai degrabă decât de întâlniri de joacă și teme.

Problemele lui s-au agravat când a ajuns la pubertate, moment de la care toți prietenii lui începuseră să facă glume cu tentă sexuală.

După ce a renunțat la școală, la vârsta de 15 ani, fără vreo calificare, deoarece nu și-a dat examenele, Andrew a lucrat într-un abator, la o măcelărie, apoi la o agenție de turism și la fast food-uri.

Andrew a început să consume droguri, implicându-se în relații, dar ascunzându-și problema, motivând că era prea intoxicat pentru a putea face amor.

„Toată lumea din jurul meu plănuia să se angajeze, să se căsătorească și să aibă copii, iar eu nu puteam vedea niciun viitor pentru mine”, a povestit el.

„Am încercat de două ori să îmi pun capăt vieții. M-am orientat către droguri și infracțiune. Consumam atât de multe droguri că îmi spuneau Fratele Chimic. Nu îmi păsa ce îmi făceam”, a spus el.

Viața lui a luat o turnură bună abia după o epifanie în Thailanda, după ce a renunțat la droguri și aîntâlnit-o pe actual lui parteneră, Fedra Fabian. Acum, bărbatul plănuiește să își piardă virginitatea în vacanță, cu Fedra, alături de care locuiește în Manchester.

„Într-o zi mă plimbam pe plajă și am întâlnit o femeie în vârstă, cu baston. Era clar că este fără adăpost, dar era senină și prietenoasă. M-am gândit că dacă ea poate fi fericită, sigur pot fi și eu”, a descris Andrew momentul în care s-a hotărât să își trăiască viața ca un om fericit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro