Antena Căutare

Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o adevărată „comoară”! Ce se ascundea sub pământ, de fapt

 Un bărbat a decis să sape în curtea casei sale, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce descoperire complet neașteptată a făcut. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

colaj foto cu experti de la Faculty of Sciences of the University of Lisbon alaturi de descoperirea din greadina Galerie
Chiar în pământul din curtea casei sale, un bărbat a descoperit ceva complet neașteptat | Faculty of Sciences of the University of Lisbon/mirror.co.uk

În urmă cu ceva timp, un bărbat s-a hotărât să facă anumite lucrări în grădina sa, așa că a fost nevoie să facă săpături. Pe măsură ce scotea pământul, o adevărată „comoară” a ieșit la iveală. Nu mică a fost surpriza omului atunci când a văzut peste ce a putut să dea, de fapt.

Ce „comoară” a descoperit un bărbat care s-a apucat să sape în grădina casei sale

Atunci când te apuci să sapi curte poți descoperi în sol tot felul de lucruri surprinzătoare. Au fost oameni care au dat peste bani, scrisori, inele sau alte obiecte de valoare. A fost și un bărbat care a descoperit o cantitate imensă de mingi de bowling și povestea a făcut rapid înconjurul lumii.

Citește și: Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a găsit un sac de gunoi. Ce comoară a descoperit înăuntru

Totuși, un om din Pombal (Portugalia) a reușit să descopere o „comoară” la care nimeni nu s-ara fi așteptat. Era în anul 2017 atunci când acesta s-a apucat să sape și să facă anumite lucrări în curtea casei sale. La un moment dat, acesta a observat ceva neobișnuit în sol. A privit mai atent și inițial nu și-a dat seama despre ce este vorba.

A continuat să sape și astfel a ieșit la iveală „comoara” ce i-a luat pe toți prin surprindere. În scurt timp, o echipă de specialiști s-a deplasasat la fața locului. Chiar în curtea casei sale, portughezul a descoperit oase din scheletul unui sauropod, adică un dinozaur ce a fost unul dintre cele mai mari animale ce au trăit vreodată pe planetă.

Citește și: Un bărbat a vrut să schimbe parchetul vechi din casă, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Cercetătorii din Portugalia și Spania au reușit de curând să scoată la iveală alte și alte părți din scheletul dinozaurului despre care au spus că este un brachiosaurus. Potrivit estimărilor, animalul avea în jur de 12 metri înălțime și 25 de metri lungime. Cercetările au arătat că, cel mai probabil, dinozaurul a murit în poziția în care a murit.

Paleontologii speră să scoată la lumină alte și alte oase ale uriașei reptile erbivore, arată cei de la mirror.co.uk.

Testele au scos la iveală faptul că scheletul are o vechime de peste 150 de milioane de ani. Imaginile cu această „comoară” descoperită de bărbatul din Portugalia chiar în timp ce săpa în curtea casei au ajuns pe internet și au devenit virale.

Cea mai puternică rugăciune care trebuie rostită la praznicul Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezatorul. Dorințele sunt... Informația care îți poate salva viața. Ce i-a apărut unei tinere pe mânerul mașinii și ce legătură are cu traficul de pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x