Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat un dulap la mâna a doua, dar a trăit un ȘOC! Ce comoară se ascundea înăuntru

german lingouri aurUn bărbat a vrut să profite de o ofertă și și-a cumpărat un dulap de bucătărie la mâna a doua, la un preț extrem de avantajos. Doar că odată ajuns acasă, omul a trăti un adevărat șoc atunci când a văzut ce a găsit înăuntru! Bărbatul a cerut imediat ajutorul Poliției!

Un bărbat a vrut să profite de o ofertă și și-a cumpărat un dulap de bucătărie la mâna a doua, la un preț extrem de avantajos. Doar că odată ajuns acasă, omul a trăti un adevărat șoc atunci când a văzut ce a găsit înăuntru! Bărbatul a cerut imediat ajutorul Poliției!

Un german care a găsit trei lingouri de aur într-un dulap de bucătărie la mâna a doua a decis că integritatea lui este mai importantă decât cei aproape 100.000 de dolari, cât valorau acestea, şi le-a predat autorităţilor, relatează marţi DPA.

Bărbatul a găsit cele trei lingouri, care cântăreau în total 2,5 kg şi aveau o valoare estimată de 83.500 de euro (97.500 de dolari), într-un dulap pe bucătărie pe care l-a achiziţionat printr-un schimb de mobilă, a declarat marţi o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne din oraşul Bremen, din nordul Germaniei.

Un bărbat și-a cumpărat un dulap la mâna a doua, dar a trăit un ȘOC! Ce comoară se ascundea înăuntru

Lingourile se aflau într-un plic şi erau ascunse în spatele unui sertar şi probabil fuseseră acolo de decenii, a mai spus ea.

Purtătoarea de cuvânt a mai precizat că găsitorul, care a făcut descoperirea luna trecută, este eligibil pentru o recompensă de circa 2.500 de euro, potrivit Agerpres.

Cu ajutorul poliţiei, s-a stabilit că dulapul i-a aparţinut original unui bătrân înstărit care a trăit întreaga viaţă în aceeaşi casă. El a murit în luna martie, iar locuinţa lui a fost ulterior golită de piesele de mobilier.

Creștinii din întreaga lume, în stare de ȘOC! O profeție din Biblie tocmai s-a împlinit! Ce anunță... Un model susține că Putin a ordonat asasinarea ei. Planul DIABOLIC prin care ea urma să moară ca un șobolan – GALERIE FO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x