Antena Căutare

Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a luat înapoi a trăit o surpriză uriașă. Ce a urmat

Un bărbat a decis să își tundă câinele, așa că l-a dus la o frizerie canină. La final, când și-a revăzut animalul, omului nu i-a venit să creadă.

un caine care se uita pe geam Galerie
Omului nu i-a venit să creadă când a văzut cum arăta câinele | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă avea un câine de talie mare, un bărbat a decis că ar fi mult mai simplu să îl ducă la o frizerie canină și să lase îngrijitorii de acolo să se ocupe de animal așa cum știu ei mai bine. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a văzut cum arăta animalul la final.

Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a recuperat a trăit o surpriză de proporții

Atunci când e vară și temperaturile cresc tot mai mult, nu doar oamenii au de suferit, ci și animalele lor de companie. Dorind să își ajute patrupedul să treacă mai ușor peste lunile caniculare, un bărbat s-a gândit că cel mai bine ar fi să îl tundă. Și fiindcă animalul era de talie mare, a decis că cea mai bună opțiune este să-l ducă la o frizerie canină și să-l lase astfel pe mâna unor îngrijitori specializați în astfel de activități.

Citește și: Ce a putut să găsească o femeie în gura cățelului său: „De ce scoate zgomotul ăsta?” Imaginile uimitore surprinse de stăpână

Totuși, omul nu s-a gândit că la final avea să trăiască o surpriză de proporții, pe care nici el și nici familia lui n-o va putea uita prea curând.

Bărbatul a dus câinele la salonul de cosmetică pentru animale și l-a lăsat acolo. Când s-a terminat însă ședința de tuns și a mers să-și recupereze patrupedul, omul a trăit o surpriză de zile mari. Cel care a povestit întreaga întâmplare a fost vărul clientului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Acesta este câinele vărului meu, îl cheamă Henry. Îngrjitorii i-au făcut o creastă și timp de două zile nu ne putem abține din râs”, a scris bărbatul pe internet, în dreptul fotografiei cu animalul.

Citește și: Și-a cumpărat un pui de bulldog, dar la scurt timp după ce l-a adus acasă a făcut o descoperire neașteptată. Ce a aflat tânăra

În imaginea prezentată se poate vedea cum câinele își poartă demn creasta. Oameni din întreaga lume s-au amuzat copios și au spus despre animal că seamănă cu „un om în vârstă, care se simte ofensat de faptul că râd toți de noua lui tunsoare, care lui îi este totuși pe plac”, arată cei de la mirror.co.uk.

„Arată de parcă e un gentleman distins. Numele lui se potrivește din plin”, „Îi mai trebuie o vestă și niște insigne și arată ca din anii 1980”, „Efectiv am stat timp de zece minute să mă holbez la acest câine care arată ca un om”, „Zici că e un om bătrân”, „Doamne, ce seamănă cu vecinul meu. O să fie atât de nervos când o să îi arăt poza cu câinele, dar e ok, el mereu e nervos”, iată doar o parte din comentariile lăsate de internauți la poza cu câinele Henry, după ce s-a ales cu noua tunsoare.

Imaginea cu patrupedul a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase și variate reacții în rândul internauților.

Un bărbat a băut câteva pahare la o nuntă și s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Ce a ur... Cazul inedit a doi părinți care au crescut un copil crezând că este al lor. Ce s-a întâmplat și cum au aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x