Antena Căutare

Un câine din Marea Britanie face furori pe internet, datorită pletelor sale! I-a făcut cel mai frumos cadou stăpânei lui. Video

Un câine din Marea Britanie a devenit vedetă pe Instagram datorită podoabei sale capilare. Părul cockerului i-a dus pe oameni cu gândul la staruri ca John Lennon.

Câinele nu are nevoie de prea multe programări la coafor pentru a arăta bine. Merge la frizer doar o dată la şase luni, iar stăpâna lui îl piaptănă zilnic.

La trei ani, Finley este probabil cel mai faimos Springer Spaniel din Marea Britanie. Are aproape 14.000 de urmăritori pe Instagram, iar de curând a „semnat” primul lui contract, pentru o reclamă în care apare admirând împrejurimile dintr-o remorcă.

Finley avea doar șase luni când stăpâna lui a observat că are o frizură Mohawk. Nu a durat mult iar părul simpaticului patruped a început să crească necontrolat. În cele din urmă, Finley a ajuns să aibă plete lungi asemenea starurilor rock. Oamenii au început atunci să îl compare cu John Lennon. Aşa se face că a devenit un adevărat Influencer. În prezent are peste 800 de poze pe Instagram. Iar pentru fiecare a fost răsplătit.

Finley promovează acum diverse produse destinate animalelor cum ar fi zgărzi, lese sau jucării. Iar produsele pe care le primeşte gratuit le donează câinilor din adăposturi. În plus, succesul de care se bucură Finley a ajutat-o pe stăpâna lui să îşi întâlnească sufletul-pereche.

O familie a plătit 50.000 de dolari ca să îl cloneze pe câinele care le-a salvat viața "Are aceeași personalitate&q... Mai mult de un milion de vizitatori pentru expoziţia consacrată lui Leonardo da Vinci la Muzeul Luvru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x