Antena Căutare

Un clișeu INTERESANT! Știi ce semnificație are pentru personalitatea ta luna în care te-ai născut?

E adevărat, nu suntem toți la fel și, de cele mai multe ori, astfel de interpretări tind să devină clișeistice. Însă, uneori e de-a dreptul interesant să realizeze că te poți regăsi în unele descrieri. Cum ar fi în semnificația lunii în care te-ai născut.

E adevărat, nu suntem toți la fel și, de cele mai multe ori, astfel de interpretări tind să devină clișeistice. Însă, uneori e de-a dreptul interesant să realizeze că te poți regăsi în unele descrieri. Cum ar fi în semnificația lunii în care te-ai născut.

IANUARIE - Cei născuţi în luna ianuarie sunt firi care se respectă pe ei înşişi. Ţin mult la independenţa lor chiar dacă în suflet îşi doresc foarte mult să aibă relaţii reuşite. Au o mare îndemânare şi le place să lucreze. Cel mai indicat ar fi pentru aceşti oameni să îşi croiască singuri drum în viaţă, căci au tot ce le trebuie şi au primit suficiente daruri la naştere.

FEBRUARIE - Cei născuţi în această lună sunt firi dependente, în special din punct de vedere emoţional. O mare parte din viaţă sunt influenţaţi (de cele mai multe ori neagă acest lucru) de către unul dintre părinţi, în mod special de mamă. Au mari dificultăţi în a face ceva de unul singur, de cele mai multe ori abandonând proiecte şi obiective cu mari şanse de succes.

MARTIE - Cei născuţi în această lună şi vibraţie sunt firi sociabile, cu mari înclinaţii artistice. Se exprimă cu mare uşurinţă folosind toate modurile artistice cunoscute: cuvinte scrise, imagini, sunete, culori.

APRILIE - Sunt firi muncitoare, pline de energie care îi acaparează pe toţi cei din jur. Din nefericire, o mare parte din această energie şi-o risipeşte fără a avea un scop bine definit. Se autolimitează de foarte multe ori. Uneori fac asta chiar spre binele celor din jur în detrimentul lor personal.

MAI - Sunt firi foarte atractive din punct de vedere fizic. Le plac mult schimbările, în special în domeniile care le pot aduce surse de venit. Uneori sunt tentaţi (şi chiar o fac) să încalce legile, fie că este vorba de cele pământeşti sau divine.

IUNIE - Le displace să aibă responsabilităţi chiar dacă sunt foarte capabili să le ducă la bun sfârşit. Sunt firi nehotărâte şi le displace munca fizică. În general, multe dintre relaţiile pe care le stabilesc (cu cei din jur) se datorează tocmai conştientizării unor responsabilităţi care pur şi simplu le displac sau prezintă un consum de energie inutil din punctul lor de vedere.

IULIE - Sunt cei tentaţi de studiu, de acumulare de informaţii. Este posibil ca dintre cei născuţi în această lună şi/sau această vibraţie să cadă în „capcana” erudiţiei. Le place să se retragă în singurătate, făcând din casa lor un adevărat altar cu acces liber doar la anumiţi oameni, bine verificaţi înainte. În general sunt firi atrase spre reflecţie şi filosofie.

AUGUST - Muncesc mult şi sunt capabili de efort prelungit, de multe ori acest efort depăşind limitele umanului. Le place şi să aibă dar şi să cheltuiască, prin urmare le este foarte greu să îşi păstreze stabilitatea financiară. Devin foarte vulnerabili atunci când sunt dezechilibraţi din punct de vedere emoţional. De foarte multe ori se profită de ei de către cei din jur, mai ales în astfel de momente.

SEPTEMBRIE - Adoptă încă din copilărie o mască pentru a-şi ascunde emotivitatea. Această mască este scoasă doar în cadru familial. Se adaptează foarte greu la condiţii impuse iar din acest motiv vor căuta foarte devreme să îşi creeze ei singuri un loc „al lor”, în care ei să îşi impună propriile reguli. Înregistrează succese în special datorită voinţei, stăruinţei şi stabilităţii în obiective.

OCTOMBRIE - Sunt stabili doar atunci când se află… în dezechilibru. Pare a fi un paradox, dar cei născuţi în luna Octombrie sau au Vibraţia nativă 1 din 10 îşi află lucrurile care au importanţă pentru ei doar atunci când sunt pe cale să le piardă. De cele mai multe ori aceste dezechilibre sunt produse chiar de către ei înşişi. În general sunt firi active şi foarte agreate de către cei din jur.

NOIEMBRIE - Au un comportament rebel şi neconvenţional încă din copilărie, de cele mai multe ori fiind privit de către cei din jur ca fiind unul din reprezentanţii familiei lui Gică-Contra. Dacă cineva susţine că un lucru este „alb” el va consuma o cantitate de energie uriaşă pentru a demonstra culoarea neagră a culorii albe. Sunt firi foarte active iar dacă le lipseşte activitatea (fizică, mentală sau emoţională) atunci există riscul de a cădea în depresie.

DECEMBRIE - Sunt firi foarte lucide şi creative. Îşi stabilesc obiective clare pe care le urmăresc cu tenacitate şi perseverenţă indiferent de piedicile ivite pe parcurs. De altfel, au tendinţa de a deveni agresivi în cazul în care sunt impiedicaţi în obiectivele lor. Acordă o mare importanţă modului în care se exprimă, căutând să îşi ascundă propriile emoţii şi slăbiciuni sub o mască inpenetrabilă. În schimb, sunt foarte atenţi la modul de exprimare şi de reacţie a celor din jur, ajung să speculeze slăbiciunile celor din jur în folosul propriu.

VIDEO: Îţi taie răsuflarea! Aşa arată vremea în Antarctica, la MINUS 60 DE GRADE!... VIDEO! Spectacol total: A zburat printr-un aisberg!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x