Antena Căutare

Un copil de zece ani, filmat în timp ce conduce maşina familiei. Un localnic îl oprește: "- Spune-i lui taică-tu să vină până la mine!"

Scene de o inconştienţă ieşită din comun filmate în judeţul Teleorman. Un copil de numai 10 ani conduce liniştit maşina familiei prin comuna în care locuieşte. Cu el în maşină, încă un prieten de-o vârstă cu el.

Scenele sunt cu atât mai revoltătoare cu cât şoferul minor e oprit de un localnic, care după ce stă de vorbă cu el şi filmează isprava, îl lasă să şi vadă de drum mai departe.

Imaginile au fost filmate anul trecut, dar Poliţia s-a sesizat abia acum, când filmarea a fost postată pe Facebook şi s-a viralizat. Isprava a fost ascunsă cu complicitatea localnicilor, care ştiau ce face copilul.

În filmuleţ, "şoferul" minor este oprit de un apropiat al tatălui său. În loc să fie revoltat, bărbatul are alte probleme:

"- Spune-i lui taică-tu să vină până la mine!", îi spune omul copilului.

Tatăl copilului a fost chemat aseară la audieri. I s-a deschis un dosar penal şi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare pentru că a lăsat maşina şi cheile la îndemâna fiului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Băieții mei sunt gemeni, dar unul e cu 10 ani mai mare decât celălalt!”. O mamă de 41 de ani, poveste inedită!... Fenomen astrologic uimitor pe 21 iunie 2020. Eclipsă inelară de soare vizibilă parțial și în România. La ce oră va putea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x