Antena Căutare

Un copil se confrunta cu o tuse severă și a fost dus la medic de către mama sa. Doctorii au descoperit un detaliu tulburător

Copilul din Paraguay se plângea de o tuse care ar fi persistat deja de câteva luni, motiv pentru care mama sa a decis să îl ducă la un control medical. Află din rândurile de mai jos ce au descoperit medicii la plămânul stâng.

un medic care se uită la radiografia unor plămâni Galerie
Un copil se confrunta cu o tuse severă și a fost dus la medic de către mama sa. Doctorii au descoperit un detaliu tulburător | Profimedia

Băiatul, în vârstă de cinci ani, suferea de o tuse care nu-i dădea defel pace, iar părinții lui au decis să îl ducă, într-un final, la un medic, potrivit mirror.co.uk. Însă, când i-au făcut o primă radiografie, doctorii au constatat că micuțul avea un arc metalic blocat în zona plămânilor, care i-ar fi cauzat acea tuse puternică.

Imaginile cu obiectul metalic și radiografiile pot fi vizualizate aici:

Citește și: Momentul emoționant în care un bărbat este găsit nevinovat, după 34 de ani petrecuți în închisoare. Cum a reacționat mama lui

Cazul băiatului care avea un obiect metalic blocat în zona plămânilor

În timp ce efectuau verificările amănunțite ca să descopere o potențială cauză a tusei persistente, medicii au rămas stupefiați. Ei au identificat un obiect metalic în dreptul plămânului stâng.

Cazul băiatului de cinci ani a fost preluat, mai întâi, de medicii de la un spital local, însă gravitatea situației a făcut ca el să fie transferat la Institutul Național de Boli Respiratorii, pentru a-i fi efectuat un tratament de urgență, potrivit sursei citate mai sus.

Se pare că în aceste momente, copilul s-ar afla într-o stare stabilă, asta după ce medicii au reușit să îndepărteze cu succes obiectul metalic. Doctorul care a realizat procedura de îndepărtare a obiectului metalic rămâne optimist și spune că plămânii băiatului se vor recupera pe măsură ce va crește.

Citește și: Un bărbat a găsit o geantă uitată într-un mall din București. A deschis-o, dar nu i-a venit să creadă ce a putut să găsească

Medicul care a efectuat procedura de extragere a obiectului metalic a publicat imagini de la operație pe rețelele sociale

Dr. Carlos Morinigo a publicat, pe rețelele sociale, un clip video care surprinde imagini de la intervenție, potrivit sursei citate mai sus.

Tot el a tras și un semnal de alarmă în rândul părinților, astfel încât aceștia să devină mai atenți la obiectele care ajung în mâinile celor mici și să se prezinte de urgență la medic atunci când sesizează un comportament schimbat la copilul lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este primul caz de acest fel. În urmă cu câțiva ani, o fetiță de patru ani din Marea Britanie a înghițit o monedă, care a rămas în interiorul ei timp de un an de zile. După ceva timp, părinții s-au prezentat cu ea la urgențe, numai că radiografia a scos la iveală mai multe probleme, potrivit sursei citate mai sus.

Astfel, rezultatele radiografiei au arătat că fetița avea, de fapt, două monede blocate în gât, fiind nevoie imediat de o operație:

„A fost supusă unei intervenții chirurgicale de trei ore, deoarece medicii au vrut să îi scoată monedele fără să îi afecteze și mai tare esofagul. Ei au considerat că era acolo de peste un an de zile. E o nebunie!”.

Citește și: Ea este femeia care face furori pe internet cu trupul de adolescentă. Mulți nu i-au nimerit vârsta reală: „Care e secretul?”

Momentul emoționant în care un bărbat este găsit nevinovat, după 34 de ani petrecuți în închisoare. Cum a reacționat mam... Povestea inedită a tânărului care a devenit milionar în doar șase săptămâni. Ideea „salvatoare” de afacere a avut-o la o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x