Antena Căutare

Un copilaș a fost îngropat de viu de cei care ar fi trebuit să îl îngrijească. L-au condamnat la moarte „în numele Domnului”

Greu de crezut că un asemenea act a putut fi comis „în numele lui Dumnezeu”. Un copil în vârstă de 7 ani a fost îngropat de viu de cei care ar fi trebuie să aibă grijă de el, pentru că nu a știut să recite corect câteva versete din Biblie.

Un copilaș a fost îngropat de viu de cei care ar fi trebuit să îl îngrijească. L-au condamnat la moarte „în numele Domnului” Galerie
copil ingropat de viu

Greu de crezut că un asemenea act a putut fi comis „în numele lui Dumnezeu”. Un copil în vârstă de 7 ani a fost îngropat de viu de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el, pentru că nu a știut să recite corect câteva versete din Biblie.

L-au condamnat la moarte pentru că nu recitase pe placul lor câteva versete din Biblie. Dar pedeapsa a fost mult mai complexă!

Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost forțat să țină în brațe un buștean de 20 de kilograme, timp de 2 ore, în fiecare zi, în ultima săptămână din viața lui.

Călăul a fost un adolescent

Copilașul era supravegheat de verișorul său, un adolescent de 15 ani. Se pare că într-una din zile, nemulțumit de felul în care cel mic își executa pedeapsa, adolescentul l-ar fi lovit de peste 100 de ori, i-ar fi așezat bușteanul pe piept și și-ar fi sprijinit piciorul pe capul lui, în timp ce copilul era cu fața într-o baltă din curtea familiei.

Timothy și Tina Hauschultz nu sunt părinții micuțului Ethan, băiatul ucis, primiseră de la o instanță de judecată custodia lui.

„L-au îngropat într-un sicriu de zăpadă”

Mama biologică a lui Ethan, Andrea Everett, a vorbit despre moartea fiului ei: „Când am ajuns acolo, inima lui Ethan nu mai bătea și avea o temperatură de 23 de grade. Medicii s-au chinuit 5 ore să îl readucă la viață, dar fără vreun succes. Era în moarte cerebrală. Vreau dreptate pentru fiul meu! Vreau ca cei responsabili de moarte lui să stea mult timp în închisoare!”

Timothy și Tina Hauschultz se vor prezenta luni în fața judecătorilor.

Noi previziuni sumbre despre 2019: Vom avea cutremure și dezastre naturale. Teroarea începe odată cu Noul An Chinezesc... Descoperire incendiară la o fabrică de chipsuri din Hong Kong!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x