Antena Căutare

Un cuplu a ridicat un gard înalt ca să ascundă „comoara” din curte. Ce au descoperit vecinii în grădină

Un cuplu a decis să se mute într-o casă nouă și, după un timp, cei doi au ridicat un gard înalt și au amenajat locul după un plan bine pus la punct. Vecinii au fost uluiți atunci când au văzut ce se „ascunde” în curtea respectivă.

doua persoane stand in fata unui gard al unei curti Galerie
Doi soți din Marea Britanie au cumpărat o casă cu o curte spațioasă | sursa foto: Profimedia

Chris Ensell (32 de ani) și soția sa, Anneka (31 de ani) au decis în anul 2018 să cumpere o casă cu grădină în Ackworth, West Yorkshire (Marea Britanie). Atunci, curtea era goală și avea doar un simplu gazon uscat.

Pasionați de călătorii și de locuri frumoase, mai ales după ce au vizitat țări cu peisaje luxuriante precum Thailanda și Sri Lanka, o grădină simplă și uscată nu reprezenta un loc atrăgător și frumos. Cu gândul la destinațiile exotice pe care le-au vizitat, cei doi soți s-au apucat să amenajeze locul și, când a fost gata, vecinilor nu le-a venit să creadă ce se „ascunde” în curte.

Vecinii au fost uimiți când au văzut ce au făcut doi soți, chiar în curtea casei lor

În vara lui 2019, cei doi soți au decis să scoată gazonul uscat, au ridicat un gard înalt și s-au apucat să amenajeze locul în cel mai surprinzător și creativ mod posibil.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

„Atunci când ne-am mutat în această casă grădina era, de fapt, un mare gazon uscat și deloc util, ce nu mai fusese udat de multe săptămâni. Nu eram foarte pasionat de grădinărit înainte să mă apuc de acest proiect și asta a fost prima nostră casă cu spațiu de grădină. Prima locuință avea doar un spațiu de pus niște flori în ghiveci, atât”, a mărturisit Chriss Ensell, potrivit celor de la uk.style.yahoo.com.

imagine cu un gard al unei curti

Cum arăta inițial grădina celor doi soți

După ce au stat și s-au gândit bine cum le-ar plăcea să își amenajeze grădina, cei doi au ajuns la concluzia că cea mai bună idee este să aducă o parte din călătoriile lor în Thailanda și Sri Lanka chiar în curte. Astfel s-a născut ideea de-a transforma locul într-un paradis tropical, cu floră luxuriantă și exotică.

Citește și: Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit

„Ne-am făcut grădină astfel încât să pară că suntem în continuare în vacanță”, a mai explicat bărbatul.

După o documentare puternică despre îngrijire, cuplul a cumpărat peste 300 de specii de plante tropicale, ce au costat mai bine de 4.000 de lire sterline. Au urmat apoi sistemele de iluminat, mobilierul de curte, dar și numeroase alte elemente menite să transforme locul într-un mic decor ce pare desprins din Thailanda. Când totul a fost gata, nu mică a fost surpriza vecinilor atunci când au văzut ce paradis exotic se „ascunde” în grădina celor doi soți.

Britanicii au explicat că această oază se menține cel mai ușor vara, iar iarna multe dintre plante sunt puse în sere special amenajate, pentru a putea supraviețui.

Victoria Gilbert, tânăra care își dorește să își micșoreze sânii, a rămas uimită de răspunsul unui medic. Ce i-ar fi spu... Un tânăr s-a lăsat de liceu la 16 ani și până la majorat a ajuns milionar. Cum a reușit Pierce Woodward să devină bogat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x