Antena Căutare

Un cuplu a vrut să renoveze noua casă atunci când a descoperit ce „secret” se ascunde sub podea. Peste ce a dat

Un cuplu a decis să cumpere o casă, dar nu a durat mult și oamenii au făcut o descoperire complet neașteptată, chiawr sub podea.

Mark Ronsman Galerie
O familie a dezvăluit ce a descoperit chiar sub podeaua uneia dintre camere | facebook Mark Ronsman

Aceasta este incredibila situație prin care au trecut Mark și Jenny Ronsman, la scurt timp după ce au decis să își cumpere o casă. După ce au rezolvat cu toate formalitățile, oamenii s-au mutat în noua locuință.

Fostul proprietar le-a zis că, sub podeaua uneia dintre încăperi, există ceva „ascuns”. Când au văzut despre ce este vorba, americanii au avut parte de o surpriză de proporții.

Ce au descoperit doi oameni sub podeaua casei pe care au cumpărat-o

După ce au strâns suma necesară, Mark și Jenny Ronsman din Wisconsin (Statele Unite ale Americii) au decis să facă pasul cel mare și au cumpărat o casă. Când actele au fost gata, fostul proprietar a ținut să le explice faptul că sub podeaua uneia dintre încăperi se află o piscină „ascunsă”.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o casă și a vrut să curețe curtea, dar a făcut o descoperire uluitoare. Ce a găsit în grădină

La scurt timp după ce s-au mutat în locuință, cei doi americani au decis să se apuce de mici lucrări de renovare și de reamenajare. Deși inițial nu au luat în serios ceea ce au aflat, ulterior oamenii au decis să vadă ce se ascunde sub podea, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ne-a zis fostul proprietar că se află o piscină sub podea, ce nu a mai fost folosită pe măsură ce a îmbătrânit. A decis să acopere totul și să transforme camera într-un birou. Ne-a fost totuși imposibil să ne imaginăm cum arată locul”, au dezvăluit oamenii, potrivit celor de la insider.com.

Mark și Jenny Ronsman au mers în camera cu pricina, au scos covorul și apoi s-au apucat să îndepărteze placajul.

Citește și: Un bărbat a găsit în subsolul casei o ușă secretă, cu avertisment pe ea. Peste ce a dat când a deschis-o

„A fost primul lucru pe care l-am făcut după ce ne-am mutat acolo. Eram foarte curioși să vedem cât de rău sau cât de bine se va sfârși totul”, au mai explicat oamenii.

Cu grijă, placajul a fost îndepărtat și a ieșit la iveală o piscină superbă realizată din mozaic, mult mai mare decât își imaginase cuplul. După mici lucrări de curățare, mica lor descoperire s-a transformat într-o adevărată „bijuterie” de jacuzzi, la care mulți nici nu visează.

Amenajarea unei astfel de piscine în intereiorul unei case este un lucru destul de costisitor, așa că americanii au decis să profite din plin de mica lor „comoară” și să n-o mai țină acoperită, ba chiar să își invite și prietenii în vizită, ca să vadă totul.

Primele imagini din „Singur acasă 6”, la 31 de ani distanță de la primul film care a făcut istorie... Ce sunt anticorpii monoclonali, de când sunt disponibili în România și cine poate face această terapie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x