Antena Căutare

Un cuplu aproape centenar divorteaza, el a fost cel inselat

"Si au trait fericiti pana la adanci batraneti...", un final de poveste ce se pare ca va fi contrazis de un cuplu de centenari italieni, care dupa aproape opt decenii de convietuire se afla in pragul divortului, anunta telegraph.co.uk.

In timp ce deretica prin apartamentul din Roma in care locuieste, Antonio, in varsta de 99 de ani, a avut in fata ochilor dovada ca sotia sa, Rosa - 96 de ani, l-a inselat, descoperind un teanc de scrisori, o fierbinte corespondenta dintre Rosa si amantul sau.

Sangele latin a lui Antonio s-a infierbantat imediat, si chiar daca incornorarea sa a avut loc in urma cu peste 60 de ani, chiar daca Rosa a cautat cu lacrimi intelegere, este hotarat sa divorteze, apeland in acest sens la serviciile unui avocat.

Inceputa in anii '30, atunci cand tanar ofiter de carabinieri Antonio o intalnea pe Rosa, povestea de viata a celor doi se pare ca se va incheia dupa 77 de ani de casnicie printr-o decizie judecatoreasca care ii va separa doar la nivel hartogaresc, pentru ca vor ramane legati pentru totdeaua sub titulara de cel mai in varsta cuplu din lume care a divortat.

Citeste si Jurnalul!

Un cimpanzeu de la o gradina zoologica din Iowa stie sa gateasca si sa se foloseasca de foc... Scandal la Luvru: doi experti s-au retras de la restaurarea “Sfintei Ana” a lui Leonardo da Vinci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x