Căutare Live

Un elev a mers la baia școlii și a descoperit o cameră „secretă”. Peste ce a dat atunci când a deschis-o. A filmat totul

Un elev a decis să se ducă la toaletă, dar când a privit mai atent cabina wc-ului a făcut o descoperire complet neașteptată. Acesta a dat peste o cameră „secretă” în care se afla un mesaj și a filmat totul, iar imaginile publicate pe TikTok au devenit virale.

Elevul a filmat totul și a publicat imaginile cu camera „secretă” pe TikTok

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Eduardo Melendez din Honduras. Elevul a vrut să meargă la toaletă, dar la scurt timp după ce a intrat în cabina wc-ului a făcut o descoperire complet neașteptată.

Tânărul a dat peste o cameră „secretă”, pe care a deschis-o și în interiorul căreia a găsit un mesaj neașteptat.

Un elev a descoperit o cameră „secretă” în baia școlii și când a deschis-o a găsit un mesaj neașteptat

Eduardo Melendez a decis să meargă la toaletă, dar curiozitatea l-a făcut să deschidă ușa unei cabine unde se afla un wc defect, pe care nu îl folosea nimeni. Atenția i-a fost atrasă de o ușă secretă aflată în partea din stânga.

Citește și: Un bărbat a săpat o groapă în curtea casei. Când au descoperit ce a „ascuns” acesta în interior, vecinii au fost uluiți

Dornic să vadă ce se ascunde în interior, acesta a deschis-o și a filmat totul cu ajutorul telefonului mobil. Înăuntru era scris pe o hârtie mesajul „intră”, cu o săgeată ce indica direcția.

În interior se afla o încăpere plină cu țevi, lucru ce i-a făcut pe mulți să considere că scopul acestei uși „secrete” este acela de-a facilita accesul instalatorilor, atunci când există probleme și nevoia de reparații.

@sr.kingeduar

maybe for next time 😔

♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Surprins din plin de cele descoperite, tânărul din Honduras a filmat totul cu ajutorul telefonului mobil și a ales să publice imaginile pe contul său de TikTok.

Citește și: Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Când au privit apoi imaginile s-au speriat. Ce au descoperit

În scurt timp, clipul video a adunat mai biine de cincizeci și șapte de milioane de vizualizări, numeroase reacții și zeci de mii de comentarii.

@sr.kingeduar

💀👀

♬ original sound - devon.reacts69

Au fost și internauți cu imaginație ceva mai bogată care s-au întrecut în fel și fel de supoziții și comentarii legate de acest subiect. Unii au spus că li s-a părut că văd o persoană ascunsă în întuneric, în timp ce alții au făcut tot felul de conexiuni cu secvențe sau personaje din filme celebre, arată cei de la mirror.co.uk.

Ulterior, elevul care a descoperit o cameră „secretă” în baia din școala sa a mai publicat respectiva filmare pe TikTok, dar nu a mai oferit și alte informații suplimentare despre descoperirea făcută. În prezent, filmarea sa a devenit virală și a adunat mai bine de cincizeci și șapte de milioane de vizualizări.

  • Te-ar putea interesa:

Mesaje și urări de Crăciun. Idei de SMS pe care le poți trimite celor dragi

Mesaje și urări de Revelion și Anul Nou. Idei de SMS pentru apropiați

Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

O femeie a fost acuzată că s-ar preface că are o relație fericită cu soțul ei obez. Ce îi unește pe cei doi, în ciuda di... De ce trebuie să cumperi un brad natural de Crăciun, de fapt. Experții au explicat care sunt motivele...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x