Antena Căutare

Un fenomen bizar apărut pe cer i-a alertat pe locuitori. Imaginile cu norul misterios au devenit virale

Numeroase persoane au raportat apariția unui fenomen bizar pe cer în data de 8 martie 2023. Cineva a pozat ce nor cu formă ciudată a apărut pe cer și imaginile au devenit imediat virale.

persoana care priveste noaptea cerul
Locuitorii dintr-o localitate britanică au pozat ce nor bizar a apărut pe cer | sursa foto: Shutterstock

În cursul serii de 8 martie 2023, locuitorii unui oraș au fost mai mult decât surprinși atunci când au observat că pe cer a apărut un nor cu o formă bizară. Misterioasa apariție a stârnit un val puternic de reacții în mediul online și nu puțini au fost cei care au dorit să afle care este explicația fenomenului neobișnuit.

Un nor cu formă ciudată apărut brusc pe cer a stârnit un val puternic de reacții. Care este explicația fenomenului, de fapt

Numeroase persoane din diferite părți din Oxfordshire (Marea Britanie) au raportat în cursul serii de 8 martie 2023 apariția unui nor cu o formă bizară. Fenomenul misterios i-a pus pe mulți pe gânduri și oamenii au încercat să găsească o explicație pentru ceea ce a apărut pe cer. Unii dintre cei care au văzut norul neobișnuit au pozat totul și au publicat imaginile pe internet, iar acestea au devenit în scurt timp virale, stârnind un val puternic de reacții.

Citește și: Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

Așa cum se poate observa în fotografiile apărute pe Instagram, Twitter și alte rețele sociale, norul are o dimensiune destul de mare și o formă alungită, semănând cu o râmă. Unii au spus că este un semn de rău augur, prevestitor de ceva rău, alții au preferat să găsească o explicație în știință și au fost de părere că este vorba despre o gaură de vierme. Găurile de vierme sunt soluții teoretice pentru ecuații ale teoriei generale a relativității, care descrie spațiul și timpul. Au fost pentru prima dată descrise în 1935 de către Albert Einstein și Nathan Rosen și de aceea au fost numite inițial Poduri Einstein-Rosen.

Printre ideile internauților s-au numărat și invaziile extraterestre sau experimentele militare.

Totuși, nu a durat mult până ce explicația să apară, chiar din partea unui specialist. Jim Dale, meteorolog britanic, susține că, cel mai probabil, norul bizar s-a format dintr-un fenomen de combustie. Apa evaporate dintr-o sursă (precum o rachetă) s-ar fi putut cristaliza rapid în aerul rece de afară și ar fi putut vorba astfel acest nor în formă de râmă.

„Este fie o mini tornadă, fie despre fenomenul descris mai sus”, a spus acesta, potrivit celor de la bbc.com.

Cea care a surprins imaginea devenită virală și preluată apoi de publicația bbc.com este Cassandra Russell, care a surprins totul din Southmoor (Marea Britanie). Potrivit acesteia, o explicație ar fi că linia de pe cer este urma lăsată de un avion care a trecut pe acolo.

Poza este în continuare virală și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea este tânăra care are întregul corp acoperit de păr. Așa arată acum, după ce a decis să nu se mai epileze timp de un a... Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, dar când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x