Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un fost iepuraș Playboy descrie viața pe care a dus-o, ca iubită oficială a lui Hugh Hefner!

Un fost iepuraș Playboy a scris o carte pentru a povesti ce viață a dus, în calitate de iubită oficială a magnatului Hugh Hefner.

Destăinurile unui iepuraș Playboy au stârnit numeroase reacții

Un fost iepuraș Playboy a scris o carte pentru a povesti ce viață a dus, în calitate de iubită oficială a magnatului Hugh Hefner.

Holly Madison are acum 35 de ani și a scris o carte („Down The Rabbit Hole”) despre trăirile și viața unui fost iepuraș Playboy.

Deși pare că la prima vedere este o viață plină de strălucire și lux, Holly spune că a intrase în depresie și uneori avea gânduri suicidale.

„Viața în castelul Playboy nu era deloc un vis frumos, ci din contră, un adevărat coșmar”

Viața la conacul Playboy ascunde și părți mai puțin strălucitoare

Femeia spune că și-a pierdut identitatea și speranțele pentru viitor, devenind o victimă a manipulării, a regulilor stricte și a dorinței de a fi mereu un iepuraș mai bun decât celelalte tinere din casa Playboy.

Holly a ales acest drum la vârsta de 21 de ani, atunci când viața a trecut-o de la agonie la extaz: reguli stricte, sex, abuzuri, petreceri scandaloase, droguri și scandaluri.

Fostul iepuraș Playboy face destăinuiri incredibile

Potrivit acesteia, viața în calitate de iubită a celebrului magnat Hugh Hefner nu era una tocmai roz. Bărbatul avea mai multe iubite deodată și, după fiecare petrecere VIP la care participau, fetele erau drogate și supuse unor scene de sex în grup, la care uneori participau până la șapte femei.

După șapte ani de relație, cei doi s-au despărțit. Acum, fostul iepuraș Playboy descrie în cartea sa ce viață a dus în calitate de iubită a lui Hugh Hefner.

Recomandari