Antena Căutare

Un grup de vecini a dat alarma când a văzut ochi mari mișcându-se într-un copac din cartier. Ce se ascundea printre ramuri

Mai mulți vecini au văzut ochi mari, sclipitori, printre ramurile unui copac din cartier. Ce se ascundea acolo de mai bine de 72 ore.

copac cu multe ramuri
Mai mulți vecini au văzut ochi mari, sclipitori, printre ramurile unui copac din cartier. Ce se ascundea acolo de mai bine de 72 ore. | Shutterstock.com

Când un grup de vecini a observat pentru prima dată ceva care se mișca într-un copac foarte înalt, oamenii s-au gândit că poate au halucinații.

Nu ar putea fi cineva atât de sus. După ce au privit un timp, totuși, și și-au lăsat ochii să focalizeze, și-au dat seama că într-adevăr era cineva ascuns printre ramuri.

Citește și: Iluzia optică pe care doar 1% dintre oameni o pot descifra. Tu reușești să găsești broasca în mai puțin de 5 secunde?

Câte ore a stat pisica în copac, printre ramuri

”I-am lăsat mâncare pe o creangă peste noapte și apoi m-am întors a doua zi, dar era destul de clar că, după ce a fost la înălțime timp de aproximativ 72 de ore, Pixie încă nu avea de gând să-și schimbe locul”, a spus Lee Ferrans, ofițer de salvare a animalelor la RSPCA. Atunci, salvatorii au decis să cheme ajutoare.

Citește și: Ce preț are drona americană MQ-9 Reaper, doborâtă în Marea Neagră. Aparatul costă o avere

Din fericire, angajații unei companii locale a spus că ar fi mai mult decât bucuroși să ajute la salvarea lui Pixie. Și-au adus echipamentul de specialitate, s-au ridicat acolo unde era Pixie și au luat pisica într-o plasă.

„A fost un moment grozav când am reunit-o pe Pixie cu proprietarul ei”, a spus Ferrans. „Cu siguranță a epuizat una dintre cele nouă vieți și poate că acest lucru ar fi putut-o împiedica să escaladeze un copac atât de înalt în [viitor].”, a mai adăugat acesta, potrivit The Dodo.

Pixie a fost greu de depistat în copac la început, dar nu s-a putut ascunde pentru totdeauna și, cu ajutorul unui întreg cartier, a ajuns în cele din urmă să se întoarcă acasă.

Iarnă ca-n povești! Care sunt județele unde ninge abundent. A fost necesară intervenția utilajelor de deszăpezire... Cine este Nadin Gherman, ciobanul care a dat peste cap TikTok-ul și a ajuns numărul 1. Platforma i-a închis contul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x