Antena Căutare

Un lucru de la birou te omoară încet, dar sigur! Este mai murdar și mai otrăvitor decât cel din celulele închisorii Alcatraz

O mare parte din viață ne-o petrecem la locul de muncă, iar asta nu face decât sa ne scurteze zilele. Deși se spune că aerul pe care îl inspiram la birou ar trebui să fie destul de curat, cercetătorii de la Molekule au făcut o descoperire care nu poate decât să ne sperie.

O mare parte din viață ne-o petrecem la locul de muncă, iar asta nu face decât sa ne scurteze zilele. Deși se spune că aerul pe care îl inspiram la birou ar trebui să fie destul de curat, cercetătorii de la Molekule au făcut o descoperire care nu poate decât să ne sperie.

Aceștia au utilizat compuşi organici volatili (VOC), pentru a monitoriza şi compara situaţia dintr-o cabină modernă de birou şi o celulă veche a fostei închisori Alcatraz.

În urma experimentului, s-a constatat că într-un birou modern, nivelul de VOC este de 94 ppb, ceea ce înseamnă că este de 3,7 ori mai mare decât într-o celulă din închisoarea Alcatraz, unde nivelul de VOC era de 25 ppb, potrivit descopera.ro. Astfel, cercetătorii au demonstrat că aerul din închisoare este mult mai curat.

Pe lângă acest studiu, au mai fost realizate și alte cercetări, în urma cărora s-a constatat că spaţiile destinate desfășurării celor 8 ore de lucru ar trebui mai des aerisite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fructul-minune de cinci kilograme: costă puțin, e sănătos are gust de carne de PORC. Indicat în orice dietă!... Ce mâncau românii, în urmă cu 100 de ani. Nu auzeai de E-uri sau coloranți. Ai putea să încerci și tu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x