Antena Căutare

Un nou virus vă ia banii din partidele de poker online

Fanii jocurilor de poker online trebuie să aibă grijă să nu se infecteze cu un virus care s-ar putea să-i coste scump în acelaşi joc îndrăgit.

Fanii jocurilor de poker online trebuie să aibă grijă să nu se infecteze cu un virus care s-ar putea să-i coste scump în acelaşi joc îndrăgit.

Banii nu se câştigă niciodată uşor, iar dacă speraţi să înşelaţi un pic sistemul din partidele de poker online, gândiţi-vă de două ori, pentru că voi s-ar putea să fiţi cei care au de pierdut în final.

Cel puţin asta se va întâmpla dacă sistemul vostru de infectează cu un virus care face victime deja de câteva luni şi, din câte se pare, vizează în special persoane din Europa de Est, inclusiv România, care se joacă Pokerstars şi Full Tilt Poker – unele dintre cele mai populare din lume.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

O furtună a doborât un copac bătrân, dar ceea ce au descoperit la rădăcinile lui este șocant! Are aproape 1.000 de ani!... Oamenii, un pericol pentru extratereştri! Le trimitem viruşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x