Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

"Mi-am băut urina pentru a supraviețui. M-a păstrat ca hrană pentru mai târziu. " Fotografii cu puternic impact emoțional! Omul care a fost găsit în stare de putrefacție după ce a fost ținut ostatic în bârlogul unui urs!

Atacat, târât, chinuit cu coloana ruptă și aproape mâncat de viu, Alexandru, "mumia umană" găsită în stare de putrefacție, a fost salvat din ghearele morții după ce a fost găsit de niște câini de vânătoare.

Credit: East2west News

Credit: East2west News

Atacat, târât, chinuit, cu coloana ruptă și aproape mâncat de viu, Alexandru, "mumia umană" găsită în stare de putrefacție, a fost salvat din ghearele morții după ce a fost găsit de niște câini de vânătoare.

În regiunea Tuva din Rusia, un grup de vânători ruși l-au descoperit pe Alexandru după ce câinii lor au lătrat neîncetat și au refuzat să treacă de bârlogul unui urs.

Inițial, vânătorii nu au luat în seamă câinii care se agitau de zeci de minute, dar după ce au văzut că nu se desprind de locul în care se afla omul, au intervenit imediat.

Ceea ce au descoperit este de-a dreptul șocant!

Când vânătorii au verificat în interiorul bârlogului, au găsit un om desfigurat și subnutrit, motiv pentru care, inițial, au crezut că este o mumie.

Acesta a fost dus de urgență la spital, unde medicii au descoperit că are coloana vertebrală ruptă. Victima povestește că a fost atacată din senin de un ursu brun și pusă la pământ.

După lupte crâncene, Alexandru, a fost învins de prădător și târât de acesta în bârlog, unde a fost ținut ostatic timp de o lună.

"Am băut urina mea pentru a supraviețui. M-a păstrat ca hrană pentru mai târziu. "

Un video din spital arată cum omul își deschide ochii și confirmă primul lui nume (Alexandru). Imagine acestuia pare a fi desprinsă dintr-un film de groază.

Gol, cu plăgi adânci și răni putrezite încearcă să ofere informații medicilor. Aceștia au declarat că are "leziuni grave și țesuturi putrezite" de la statul nemișcat pentru prea mult timp (o lună).

Medicii locali spun că nu pot explica cum a supraviețuit unor astfel de leziuni

Locul exact în care a fost găsit și numele spitalului în care a fost adus nu sunt precizate nicăieri, potrivit The Sun.

Urșii Bruni sunt cunoscuți după acest obicei de a-și prinde hrana și de a o păstra pentru mai mult timp până să o devoreze.