Antena Căutare

Un paznic care se plictisea în prima zi de muncă a reușit să facă o „poznă” de 883.000 de euro! Ce a putut să facă

Un agent de pază care se plictisea în prima lui zi de muncă a reușit să facă o „poznă” în valoare de 883.000 de euro. Întâmplarea s-a petrecut recent și a făcut rapid înconjurul lumii.

imagine cu un paznic pe scari Galerie
Paznicul a făcut un gest care i-a luat pe mulți prin surprindere | sursa foto: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost angajat pe post de agent de pază. După câteva ore petrecute la noul său loc de muncă, omul a reușit să facă o „pozznă” în valoare de 740.000 de lire sterline, adică aproximativ 883.000 de euro. Întâmplarea a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii.

Un agent de pază a reușit să facă o „poznă” de 883.000 de dolari, chiar în prima sa zi la noul loc de muncă

Incidentul s-a petrecut în luna decembrie a anului 2021. Un bărbat (a cărui identitate nu a fost dezvăluită) a fost angajat pe post de agent de pază la Yeltsin Centre din regiunea Sverdlovsk Oblast (Rusia). Paznicul trebuia să se asigure că tablourile expuse în cadrul unei expoziții de artă se află în siguranță și că nimeni și nimic nu le va strica.

Citește și: Un bărbat a cumpărat o imagine la preț mic, dar apoi a ieșit la iveală „secretul”! Când a aflat despre ce e vorba, omul a amuțit

Totuși, în niciun moment, organizatorii evenimentului artistic nu s-au gândit că cel de care ar trebui să se teamă cu adevărat este chiar agentul de pază, angajat să păzească picturile. După câteva ore petrecute pe holurile instituției, bărbatul s-a plictisit atât de tare încât a decis să se „distreze” singur. A scos un pix din buzunar și s-a apucat să deseneze ochi pe chipurile pictate pe una dintre pânze. Așa cum era de așteptat, nu a durat mult până ce fapta omului a fost descoperită.

Poliția a fost chemată imediat la fața locului și s-a deschis o anchetă pentru investigarea situației și pentru a stabili dacă omul se face sau nu vinovat de vandalism. Pictura mâzgâlită de paznic a fost realizată de Anna Leporskaya și se intitulează „Trei figuri”.

Citește și: O tânără și-a făcut 200 de operații estetice ca să arate ca un desen animat. Cum arată azi Pixee Fox

A fost făcută între anii 1932-1934 și, potrivit experților, „pozna” bărbatului costă în jur de 740.000 de lire sterline, adică aproximativ 883.000 de euro (valoarea tabloului), anunță cei de la mirror.co.uk.

La scurt timp după incidentul cu pricina, experți în domeniu au fost solicitați pentru a repara stricăciunile produse de agentul de pază care se plictisea în prima sa zi la noul serviciu. Întâmplarea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Așa cum ra de așteptat, au fost și persoane care au făcut tot felul de glume pe seama bărbatului și l-au asemuit cu celebrul personaj Mr. Bean, care a trecut printr-o situație similară.

Aliment periculos retras din magazinele din București. Ce bacterie s-a descoperit și despre ce produs este vorba... A renunțat la cariera de model și are acum cea mai bizară meserie pentru o femeie. Ce a ales să facă fosta Miss Anglia 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x