Antena Căutare

Un pensionar de 94 de ani a golit cartierul de copii, după ce și-a făcut în curtea casei sale cea mai tare distracție!

Un pensionar de 94 de ani a găsit cea mai bună metodă de-a convinge copiii din cartier să îl viziteze zilnic! Părinții nu îi mai văd pe cei mici pe acasă!

Un pensionar de 94 de ani a găsit cea mai bună metodă de-a convinge copiii din cartier să îl viziteze zilnic! Părinții nu îi mai văd pe cei mici pe acasă!

Este emoționanta poveste a lui Keith Davison, fost judecător și veteran de război, care în anul 2016 și-a pierdut soția, din cauza unui cancer necruțător.

S-a trezit singur, la vârsta de 94 ani de ani. Nu îi mai rămăsese decât o imensă liniște cu care trebuia să se descurce.

Într-o zi însă i-a venit o idee: să readucă viața în casa și în viața sa. Așa că bătrânelul s-a pus pe treabă și a decis că o piscină ar rezolva imediat problema. A făcut-o mare, de zece metri lungime și cinci metri lățime, ca să fie pe placul prichindeilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și apoi a dat sfoară-n țară că are o super piscină în curtea casei, disponibilă pentru orice puști doritor de distracție.

Cea mai sexy profesoară din lume! Elevii nu înțeleg nimic, dar se îndrăgostesc de ea pe loc!

Acum, casa lui Keith e numai o veselie și un râset, iar bătrânul găsește în cei mici alinare și desigur, multe zâmbete!

Cum scriu japonezii "Mulțumesc", prescurtat: "39!". Explicația este cât se poate de logică... Din ochii ei superbi s-a născut cel mai duios cântec de armată pe care omenirea l-a auzit! „Bagajul ți-ai făcut și ușa a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x