Antena Căutare

Faceți loc! Dansează preotul! Un părinte a făcut senzație la un eveniment organizat de un liceu! Imagini incredibile! Video

Un preot a făcut senzație la un eveniment organizat de un liceu din statul american Florida. Părintele a fost filmat dansând alături de elevi, iar imaginile video au devenit virale pe internet.

Preotul Ricardo Rivera, angajat la liceul Cardinal Gibbons din Fort Lauderdale, Florida, a fost aplaudat imediat ce s-a alăturat numărului de dans făcut de elevi pe terenul de baschet al școlii.

Părintele a dansat în fața grupului de dans al liceului și a majoretelor, reușind să execute mișcările pregătite pentru eveniment.

Nu se știe dacă părintele a mai dansat alături de elevi sau dacă aceasta a fost prima dată. Cert e că și-a câștigat porecla „preotul dansator”.

Evenimentul a fost dedicat echipei de baschet a liceului Cardinal Gibbons din Fort Lauderdale.

Un bucătar român a reuşit să creeze cosmetice comestibile.... Kat se consideră femeia pisică. Această poartă coadă, urechi și se lasă plimbată cu lesa. „Trăiesc ca o pisică, sunt cee...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x