Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Incredibil! Un restaurant își taxează clienții cu 38 de cenți atunci când pun întrebări „stupide” - FOTO

Am auzit des expresia „Nu există o întrebare stupidă”, de la oameni importanți din viața noastră care au vrut să ne exprimăm opinia și să cunoaștem mai mult din lumea aceasta. Cu toate acestea, un restaurant din Denver are o abordare ușor diferită și îi încurajează în mod activ pe clienții săi să nu pună întrebări stupide, adăugând o taxă de 38 de cenți la factura lor dacă o fac. 

Taxă pentru întrebări stupide

Restaurantul lui Tom din cartierul East Colfax din Denver, Colorado, își taxează clienții în acest fel de când s-a deschis localul, în 1999, ca o modalitate de a infuza un pic de distracție în ziua muncii. Cu toate acestea, este cunoscut doar în afara orașului, datorită unei postări recente Reddit, care a distribuit o imagine cu o notă de plată de la Tom's Diner.

Lângă comanda care cuprinde oferta de pui și piure de cartofi se poate observa o taxă separată de 0,38 cenți pentru întrebări stupide. Postarea a stârnit multe întrebări, în principal: „Ce dracu?”, „Poza a fost Photoshopată?”, „Unde pot găsi acest restaurant?” Și „Care ar fi o întrebare stupidă?!”

Deși, din păcate, nu se știe răspunsul pentru ultima întrebare, se pare că taxa este reală și de-a lungul timpului, o grămadă de clienți au primit aceasta taxare pe bon pentru că au îndrăznit să întrebe ceva ce pentru personalul restaurantului este stupid.

Unii clienți pun întrebări stupide intenționat pentru a fi taxați și a se amuza după. Aceștia vin cu întrebări precum: „Există taxe pentru sandwich-ul de curcan?” Și „Gheața are apă în ea?”.

Landry, nepotul lui Tom Messina, proprietarul, a declarat că unchiul său a adăugat opțiunea amuzantă în meniul restaurantului Denver în urmă cu aproximativ 20 de ani. El a mai spus că personalul este instruit de fapt să nu taxeze niciodată persoanele care pun de fapt o întrebare probabil stupidă. În schimb, sunt încurajați să adauge o taxă pentru mesele pline de viață, care probabil vor vedea partea amuzantă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro