Antena Căutare

Un român a câștigat la loz în plic în Italia. Suma fabuloasă pe care a oținut-o bărbatul din Iași

În 2009, Giani Doloi, un bărbat originar din Iași, a fost ”lovit” de noroc. Bărbatul care lucra ca șofer în Italia a câștigat la “loz în plic” peste 500.000 de euro.

În 2009, Giani Doloi, un bărbat originar din Iași, a fost ”lovit” de noroc. Bărbatul care lucra ca șofer în Italia a câștigat la “loz în plic” peste 500.000 de euro.

Giani povestește că lucra că șofer în Italia, unde locuia de câțiva ani, când a dat norocul peste el. A cumpărat cu 5 euro un loz și a câștigat 500.000 de euro. O luna mai târziu, pentru că banii nu au intrat imediat în contul lui, ieseanul s-a trezit în cont cu 506.000 de euro.

După ce s-a văzut mai bogat cu peste jumătate de milion de euro peste noapte s-a hotărât să se întoarcă în țara, scrie Cancan.ro. A cumpărat trei mașini, una pentru el, una pentru fratele lui și altă pentru soră, dar și trei apartamente în Iași. Apoi, Giani și-a cumpărat un teren de 1000 mp în Bucium “Vreau să-mi fac casă în Bucium și de aceea am luat acel teren“, a explicat Giani în presa ieșeană.

Deși are trei apartamente în Iași, Giani continuă să stea împreună cu soția în apartamentul de două camere al mamei sale, din Tomesti: “Am investit în apartamentul acesta și m-am obișnuit să stau aici. Apartamentele din Iași le-am inchiriat”, a povestit Giani Doloi.

5 motive pentru care poți dărui flori într-o zi obișnuită prin magnolia.ro... WOW! O premieră pentru astronomie, surprinsă în imagini fabuloase direct de pe un asteroid- GALERIE FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x