Căutare Live

Un secret incredibil a ieșit la iveală! România ar putea conduce Europa

Un secret incredibil a fost descoperit în Marea Neagră, ceea ce ar putea face ca România să ajungă una dintre cele mai mari puteri ale Europei, potrivit euronews.ro.

Un secret incredibil a fost descoperit în Marea Neagră, ceea ce ar putea face ca România să ajungă una dintre cele mai mari puteri ale Europei, potrivit euronews.ro.

Se pare că țara noastră stă pe un munte de petrol și gaze naturale. După aflarea acestei informații, specialiștii sunt de părere că ar am putea deveni un furnizor important de petrol și gaze pentru întregul continent:

„Marea Neagră ascunde zăcăminte importante de petrol și gaze naturale. Dacă toate previziunile, studiile și cercetările se vor confirma, România își va căpăta o independența nesperată și nu va mai fi nevoită să importe petrol și gaze.

Mai mult, poate deveni un furnizor important pentru restul țărilor din Europa pentru că zăcămintele sunt uriase”, susține euronews.com.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri