Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Un sextagenar a sunat o tânără pentru o partidă de amor contra-cost! Când a deschis ușa, bătrânul a fost la un pas să facă infarct!

Un bărbat trecut de prima tinerețe a avut parte de o experiență ireală în urmă cu câteva zile, când a apelat la serviciile unei tinere, care-și oferea serviciile erotice contra-cost printr-un anunț online

Un bărbat trecut de prima tinerețe a avut parte de o experiență ireală în urmă cu câteva zile, când a apelat la serviciile unei tinere, care-și oferea serviciile erotice contra-cost printr-un anunț online. Sextagenarul, un obișnuit al acestor practici, a sunat și de la celalălt capăt al firului i s-a confirmat venirea.

Omul a mers într-o cameră de hotel pe care o mai rezerva cu ocazii asemănătoare și a așteptat liniștit să înceapă nebunia erotică pe care și-o planificase pentru acea seară.

La câteva zeci de minute de la „plasarea comenzii”, la ușă s-a prezentat femeia, însă totul s-a năruit în momentul în care bătrânul italian a deschis și a văzut cine se afla dincolo de prag. Fata care-și oferea serviciile nu era nimeni altcineva decât propria-i noră, iar în momentul în care cei doi s-au privit, bărbatul a amețit și a fost nevoit să se aștepte minute bune pentru a-și reveni.

După acest episod, bătrânul de 68 de ani și-a sunat fiul și i-a povestit întreaga aventură. Potrivit presei italiene, soțul escortei a intentat rapid acțiune de divorț.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro