Antena Căutare

Un șofer de taxi a păcălit o călugăriță să facă ceva plin de păcat! Continuarea te va lăsa mască!

Un șofer de taxi a fost chemat pentru a conduce o călugăriță la destinația dorită. Doar că lucrurile au luat-o razna atunci când bărbatul i-a făcut o propunere indecentă!

Un șofer de taxi a fost chemat pentru a conduce o călugăriță la destinația dorită. Doar că lucrurile au luat-o razna atunci când bărbatul i-a făcut o propunere indecentă!

Femeia s-a urcat în mașină și șoferul a pornit. Totuși, nu își putea lua ochii de la măicuță. Vizibil stânjenită de situație, femeia a întrebat de ce se tot holbează la ea .

Șoferul de taxi i-a spus că nu vrea s-o supere cu întrebarea pe care arde de nerbădare să i-o pună.

„Dragul meu, nu ai cum să mă superi. Când ajungi la vârsta mea și ești călugăriță de mult timp, ai șansa să vezi și să auzi aproape orice. Sunt sigură că nu există nimic din ceea ce ai putea să spui care să mă jignească”, i-a replicat femeia.

Atunci, șoferul de taxi i-a mărturisit că a avut mereu fantezia de a săruta o călugăriță.

Auzind acestea, femeia i-a pus două condiții: prima a fost să nu fie căsătorit sau într-o relație, iar a doua impunea să fie catolic.

Șoferul i-a spus că le îndeplinește pe amândouă, fiindcă este singur și catolic. Și atunci, călugărița i-a spus să tragă mașina pe dreapta, pe următoarea alee. Călugărița îi îndeplinește dorința de a fi sărutat și apoi pornesc din nou la drum.

De data aceasta, bărbatul plânge și maica îl întreabă care este motivul.

Aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Face adevărate minuni celui care o rostește!

„Iartă-mă, soră, dar am păcătuit! Am mințit și trebuie să mărturisesc faptul că sunt căsătorit și nu sunt catolic, ci evreu!”

Iar răspunsul călugăriței a fost unul pe măsură: „Nu e nimic. Numele meu e Kevin și de fapt, eu mă îndrept către o petrecere de Halloween”.

Vă puteți imagina ce față a făcut șoferul de taxi auzind că a fost, de fapt, sărutat de un bărbat și totul a fost doar o simplă glumă? Așa cum era de așteptat, povestirea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea!

Descoperire uluitoare! S-a găsit VIAȚĂ pe o altă planetă... Ai văzut semnul acesta pe multe produse, dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă? Te poate feri de multe probleme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x