Antena Căutare

Un soldat intors din Afganistan a avut parte de o mare surpriza. Si-a recunoscut cu greu nevasta

Sergentul Kevin Lloyd a avut o supriza de proportii atunci cand s-a intors dintr-o misiune din Afganistan. Sotia lui, care a avea probleme mari cu greutatea, a slabit peste 30 de kilograme in timp ce acesta era plecat.

Femeia s-a luptat cu greutatea de cand a fost insarcinata cu primul copil, ajungand sa cantareasca peste 100 kilograme. Dar plecarea sotului a fost oportunitatea ei de a slabi o treime din greutate, relateaza Daily Mail.

Aceasta s-a hotarat sa slabeasca in momentul in care sotul i-a cerut ca la venirea lui din misiune, sa isi reinnoiasca juramintele si a vazut ca masoara mai mult cu 10 masuri decat la casatorie. Astfel, femeia a profitat din plin de timpul in care a fost singura pentru a merge la sala, ajungand ca la reinnoirea juramintelor sa aiba aceeasi greutate ca atunci cand si-a intemeiat familia.

Sursa: Antena3.ro

Foto: captura Daily Mail

Vine sfarsitul lumii? Mayasii moderni nu sunt deloc impresionati... A trecut Apocalipsa pentru Romania, insa avem parte de un alt fenomen astronomic: solstitiul de iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x